Hogyan viszonyuljak ehhez a bonyolult családi viszonyhoz?
Figyelt kérdés
Sógornőmnek aki 42 éves lett egy 26 éves barátja és most a fiú 6 hónap után szakított vele(több okból is)és most szeretne 16 éves lányommal járni.Én nem akarok senkivel bonyodalmat sógornőmmel is jó a kapcsolatom a gyerekeivel és anyósommal is.Nem tudom mit szólnának hozzá ha ők együtt lennének én nem akarok senkivel haragot de a lányomnak se szeretnék fájdalmat(főleg mert sógornőm az ő vállán is nagyon sokat sírt)2010. jún. 23. 00:25
1/4 anonim válasza:
nem örülnék neki, h a lányomnak ilyen ember udvarol... nem a korkülönbség a bajom... hanem, hogy elképesztően csapodár. sztem bőven megteszi, ha beszélgetsz a lányoddal, hogy érintené ez a sógornpdet, aki, ha jól értelmezem az ő nagynénje...
2/4 anonim válasza:
Mit akarhat egyáltalán egy férfi a 16 éves lányodtól, aki máskor 40+ nőkkel kavar...
Még, ha nincs a korábbi kapcsolat, akkor se normális..
A lányod mennyire gondolja komolyan? Mielőtt belevág, beszélj vele, hogy mivel jár(hat) majd ez a kapcsolat.
3/4 anonim válasza:
Én két lábbal rúgnám ki a fiatalembert. Messziről látszik, hogy nem lesz egy felelősségteljes, megbízható családapa. Akkor meg mire kellene a lányodnak?
4/4 anonim válasza:
Nagyon ismerős történet: te írtad tesó?
Ha igen akkor leírom,hagy hozzá mentem ehhez a férfihoz feleségül,csak hogy jobban bonyolódjon a helyzet.Nem csapodár férfiről van szó.Ez a 42 éves nő az első nő volt az életében , én pedig a második.azóta lassan 5 éves házasok vagyunk. lehető legjobb ember és férj! Kitartó,hűséges és nagyon szeret.Keresztlányom pedig szintén rátalált a boldogságra ( ő a 16 éves lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!