Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire őszinte a párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire őszinte a párkapcsolatod?

Figyelt kérdés

Üdv, igazából érdekelne, hogy csaltad-e már meg a párod, ha igen, milyen érzés volt utána, előtte gondoltál-e rá, hogy elhagyod a másikért, vagy hogy zajlott le ez az egész benned?

Mostanában arra kezdek rájönni, hogy mindenki tudta hogy a barátnőm megcsal, csak én nem, minden egyes ismerősöm tudott róla, és igazából úgy tűnik a kapcsolatokban 1-2 megcsalás a "normális", olyan ritka lennének a hozzám hasonlók lányban? Magabiztos vagyok, 18, az életem is rendben, viszont olyan szomorú számomra ez, szeretnék egy hosszan tartó kapcsolatot, amiben mindketten őszintén szeretjük egymást, megcsalás, susmus nélkül. Ritka az ilyen?

2014. jan. 17. 16:04
 1/8 anonim ***** válasza:
0/10
2014. jan. 17. 16:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Sose csaltam és tudtommal sose csaltak meg egy párkapcsolatomban se. Utóbbi persze nem 100%, de semmi jele nem volt se akkor, se azóta. Emberismeret és érettség kérdése a dolog.
2014. jan. 17. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben. Mivel nincs,és soha nem is volt.. 27F
2014. jan. 17. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nőt akarsz hűségest,rossz bolygon vagy.Persze ha megelégszel olyannal aki másnak nem kell,találsz.
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem, ez nem ritka. De van egy csomó kérdés, amikre 18 évesen sem te, sem mások nem tudnak még válaszolni...

Tapasztalat, tapasztalat, tapasztalat.... És ebben a témában mások tapasztalata RAJTAD nem segít....

Saját magadnak kell megélned, megtapasztalnod. Nyugi, van rá még elég időd!

6/8 A kérdező kommentje:
Időm talán, kedvem nem igazán :)
2014. jan. 17. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Soha nem csaltam meg a férjem, egyetlen csókkal sem, és semmi mással sem.

Nem azért mert másnak nem kellek. Több pasi is volt az életemben előtte. Volt egy vőlegényem is.

Egyszerűen arról van szó, hogy vagyunk mi a férjemmel. A kapcsolatunk alatt, és azóta is, hogy házasok vagyunk (2 éve) mindig mindent meg tudtunk beszélni egymással, mindig törődünk egymással, tiszteljük, szeretjük egymást, és 100%-os a bizalom, boldogok vagyunk.

Akkor még is mi a ráknak kellene másik pasi? Nem is tudnám már elviselni ha egy másik férfi akarna úgy hozzám érni....

Igen is ez lenne a normális minden kapcsolatban. És vannak hűséges emberek a világon, csak meg kell találni őket:)

27/N

2014. jan. 17. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:
# 7 Ti akkor ritka,értékes kivételek vagytok! :) Respect! És sok boldogságot még vagy 100 évig! :)
2014. jan. 17. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!