Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy párkapcsolatod, belefér a flört? (nem csok v ilyesmi csak tanc, szemezes beszologatas)
Nekem nem fér bele. Soha nem csinálnék ilyesmit, ha van párom, ha flörtölgetésre vágynék mással, akkor szakítanánk inkább. Ha pedig a párom tenne ilyet, mehetne amerre lát.
19L
nem.
Bár a tánc nálam nem számít flörtnek.
Attól függ, mennyire veszem komolyan a kapcsolatot. Az előző páromba nagyon szerelmes voltam, úgy gondoltam, vele élem le az egész életemet, ezért nem flörtöltem mással. Most viszont olyan kapcsolatra vágyom, ahova belefér, hogy flörtölgessek másokkal.
20/N
Belefér. De ezt a két félnek kell megbeszélni, hogy ne legyen félreértés.
22L
Attól is függ mit ért az ember flört alatt. Ha megnézek valakit kicsit, szemez, kacsint rám, jól esik és ezt látja is rajtam, de ennél tovább nem igen mennék egy olyan kapcsolatban, ahol szerelmes vagyok.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!