Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha van egy párkapcsolatod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy párkapcsolatod, belefér a flört? (nem csok v ilyesmi csak tanc, szemezes beszologatas)

Figyelt kérdés
2014. jan. 10. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van akinél igen, van akinél nem. Egyik exem meg volt róla győződve, hogy velem van a baj, ha zavar amikor a jelenlétemben flörtöl. Tehát neki pl. belefért, nekem nem. Ezért jó, ha hasonló felfogású a párod, akkor nincs vita.
2014. jan. 10. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem fér bele. Soha nem csinálnék ilyesmit, ha van párom, ha flörtölgetésre vágynék mással, akkor szakítanánk inkább. Ha pedig a párom tenne ilyet, mehetne amerre lát.

19L

2014. jan. 10. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:

nem.

Bár a tánc nálam nem számít flörtnek.

2014. jan. 10. 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem. A elsővel értek egyet, ilyen téren (is) jó, ha hasonló értékrendű a párunk.
2014. jan. 10. 16:54
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem
2014. jan. 10. 16:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire veszem komolyan a kapcsolatot. Az előző páromba nagyon szerelmes voltam, úgy gondoltam, vele élem le az egész életemet, ezért nem flörtöltem mással. Most viszont olyan kapcsolatra vágyom, ahova belefér, hogy flörtölgessek másokkal.

20/N

2014. jan. 10. 16:59
 7/9 BlackSword ***** válasza:
A bbeszólás mióta lett flört???
2014. jan. 10. 17:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Belefér. De ezt a két félnek kell megbeszélni, hogy ne legyen félreértés.

22L

2014. jan. 10. 17:22
 9/9 tevetke ***** válasza:

Attól is függ mit ért az ember flört alatt. Ha megnézek valakit kicsit, szemez, kacsint rám, jól esik és ezt látja is rajtam, de ennél tovább nem igen mennék egy olyan kapcsolatban, ahol szerelmes vagyok.

25N

2014. jan. 10. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!