Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek durván, vagy szépen küldjem el a barátnőm ha smárolt a legjobb haverommal?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 14:24
1/10 anonim válasza:
Higgadtan, határozottan. Ne káromkodj, ne emeld fel a hangod. De azért érzékelje, hogy ez eléggé szarul esett neked.
2/10 anonim válasza:
Amennyire ez téged kellemetlenül érintett, annyira durván.
4/10 anonim válasza:
el kell küldeni?teszem azt lebukott vagy direkt neked műsorozott??csakmert utóbbi esetben már nem is valószínű hogy a pasijának tekint
5/10 anonim válasza:
Én mindkettejüket elhívnám egy találkozóra, úgy, hogy nem tudnak egymásról. Mikor megérkeztek megmondanám nekik, hogy jó hogy eljöttek, most már nem lesznek egyedül, lesz valaki mellettük, aki pótolja hiányomat, majd elsétálnék.
6/10 anonim válasza:
Utolsó ez jó de én félnék, hogy utánam kiabálják hogy menj csak, kutyának se fogsz hiányozni...
Engem is kidobott egy csókért a pasim mert egy ismerőse lekapott a buliban én meg bambán álltam és nem csináltam semmit. (volt bennem is pia fura kábulatban voltam, nem volt erőm és elfelejtettem tiltakozni)
7/10 A kérdező kommentje:
A story mindössze annyi, hogy, a minap lefele tartottam az utcánkban, mikor is oldalra pillantottam, és láttam hogy a barátnőm és a haverom a boltsarkában smároltak..nemtettem semmit..másnap ugyanúgy foglalkozott velem a csaj..mintha misemtörtént volna...azért mátén a barátomon láttam hogy van valami de ágin semmitsem.
2014. jan. 17. 16:53
8/10 C0r3 válasza:
Küld el a p.csába. Már nem azért, de ha valaki úgy hazudik mint a vízfolyás (a pasija képébe), akkor ennyit igazán megérdemel :)
9/10 A kérdező kommentje:
azlesz :D csak gondoltam megkérdezem a népet, hogy szépen, avagy csúnyán küldjemel az anyukája tudjátokmijébe :)
2014. jan. 17. 18:28
10/10 anonim válasza:
Az a barátom se lenne többet barátom az biztos. Esetleg ha szólt volna...így mindketten elárultak téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!