Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm a legjobb haveromma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm a legjobb haverommal flörtölt egy buliban. Most nem tudom, mit csináljak. Szerintetek? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok. 3,5 éve van barátnőm. Ő nagyon fiatal volt, amikor mi összejöttünk, most 18 éves. Én voltam neki mindenben az első. Egyszer már megcsalt, még 1,5 évvel ezelőtt, de megbocsájtottam, mert szerettem.Aztán csókolózott egyik buliban valami gyerekkel, aznap szakítottunk, de nem bírtam nélküle, így kibékültünk.Azóta nagyon jó volt a kapcsolatunk...péntekig! Elvittem egy buliba, ahol egyik haverom születésnapját ünnepeltük. Én gyakran hagytam egyedül, persze, mert rohangáltam jobbra balra, ő nem ismert sok mindenkit. Amikor visszamentem egyszer, láttam, hogy az egyik haveromat ölelgeti, vagy a haverom ölelgeti őt, és folyamatosan szemeznek,beszélgetnek.Észre se vette amikor odaültem mellé, ugyanúgy beszélgetett tovébb a haverommal. Amikor mentünk haza kérdeztem tőle, mi volt ez, azt mondta csak haverkododott.Viszont valamelyik nap találtam egy sms-t a telójában a haveromtól, de nem olvastam el. Mit csináljak szerintetek? Előre is köszi!
2010. ápr. 12. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Már kétszer hülyére vett (legalábbis ennyiről tudsz), mégis mit kéne még csinálnia h végre kidobd?
2010. ápr. 12. 21:42
 2/5 anonim válasza:
Mond meg neki hogy akkor ismerkedj meg jobban vele! pápá. Dobd ki a ruháit.
2010. ápr. 12. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
küld el jó messzire! te pedig jó idiot vagy hogy elnyelted neki azt a 2őt
2010. ápr. 12. 21:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért bocsájtottam meg neki, mert szeretem...és tudom hogy ő is szeret. Akkor is volt ilyen éjszakába torkolló agymosás neki...először nem akartam megbocsájtani neki...szívemre hallgattam...de már nemtom mit tegyek...érzem hogy szeret, ki is mutatja meg minden, de akkor ez mire jó neki? Vagy ténylegszimplán csak ismerkedett?
2010. ápr. 12. 21:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Figyelj, ennyiből nekem simán az jött le, hogy ismerkedett csak, elvégre egyedül hagytad egy rakás ismeretlen között.

De én a helyedben nagyon mélyen tudatosítanám benne, hogy nincs több esély, ha ezt eljátsza.

2010. ápr. 12. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!