Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet masfel ev utan ekkora paraszt velem?
Egy köcsög.
Ha hív nyomd ki ne vedd fel.
Ne légy buta naiv hogy majd hiszel neki.
10-es es 11-es: ez a bajotok, hogy miutan mindent megtennetek a lanyokert es eldobnak, onsajnalatba menekultok. igen, az elet igazsagtalan. alkalmazkodjatok!
egy nonek (mint egyebkent barki masnak is az eletben) pont ugyanannyit kell megadni, amennyit meg tudsz adni es megerdemel. se tobbet, se kevesebbet. ha te mindent megteszel es ezutan senkinek sem kellesz, gondolkodj, hogy mit rontottal el, ne csak masban keresd a hibat. mindannyian tokeletlenek vagyunk es egesz eletunkben tanulunk.
ne adjatok fel, hanem csinaljatok maskeppen :)
ne írj neki vissza! hidd el csak magadnak segítesz vele..
egy éve kb a barátommal szakítottunk.. azt mondta kiakarja élni a fiatalságát.. nem keresett egy hétig.. utánnaírt.. én hülye.meg visszaírtam és azóta is csak pokol az életem.
ez maximálisan a TE hibád
ne lázadj olvasd végig
kényszerített hogy szóba élj vele? gondolom nem
kényszerített hogy mindent eltűrj tőle? gondolom nem
te tehetsz róla hogy hagytad idáig fajulni a dolgot ahelyett hogy több mint egy éve elküldted volna a fészkes
fenébe
amíg van naiv nő addig lesz férfi aki ezt ki is használja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!