Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet masfel ev utan ekkora paraszt velem?

Figyelt kérdés
Megtettem erte mindent sok lany szoba se allt vna vele. De ha mar az een dolgaimrol van szo h tegyen ertem nem erdekli az egesz dolog. Az a baj nagyon megbantott. Es facen leirja h vege. Azota nem hiv semmi. En kerestem o nem reagalt ra semmit. Kikeszit. Tudom h fog hivni de akk mit mondjak? 20L
2014. jan. 17. 11:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10-es milyen igazat szóltál. :I
2014. jan. 17. 12:26
 12/17 anonim ***** válasza:

Egy köcsög.

Ha hív nyomd ki ne vedd fel.

Ne légy buta naiv hogy majd hiszel neki.

2014. jan. 17. 12:27
 13/17 anonim ***** válasza:

10-es es 11-es: ez a bajotok, hogy miutan mindent megtennetek a lanyokert es eldobnak, onsajnalatba menekultok. igen, az elet igazsagtalan. alkalmazkodjatok!

egy nonek (mint egyebkent barki masnak is az eletben) pont ugyanannyit kell megadni, amennyit meg tudsz adni es megerdemel. se tobbet, se kevesebbet. ha te mindent megteszel es ezutan senkinek sem kellesz, gondolkodj, hogy mit rontottal el, ne csak masban keresd a hibat. mindannyian tokeletlenek vagyunk es egesz eletunkben tanulunk.

ne adjatok fel, hanem csinaljatok maskeppen :)

2014. jan. 17. 12:28
 14/17 anonim ***** válasza:

ne írj neki vissza! hidd el csak magadnak segítesz vele..

egy éve kb a barátommal szakítottunk.. azt mondta kiakarja élni a fiatalságát.. nem keresett egy hétig.. utánnaírt.. én hülye.meg visszaírtam és azóta is csak pokol az életem.

2014. jan. 17. 12:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Fel ne emeld a telefont neki.Töröld ki a számát és a fb-on is töröld le....
2014. jan. 17. 12:47
 16/17 anonim ***** válasza:
azt csináld, h K....RVÁRA NE CSINÁLJ SEMMIT, ÉS NE FOGLALKOZZ EZZEL A PARASZTTAL!!!!!!!!!!!!!
2014. jan. 17. 12:50
 17/17 anonim ***** válasza:

ez maximálisan a TE hibád

ne lázadj olvasd végig

kényszerített hogy szóba élj vele? gondolom nem

kényszerített hogy mindent eltűrj tőle? gondolom nem

te tehetsz róla hogy hagytad idáig fajulni a dolgot ahelyett hogy több mint egy éve elküldted volna a fészkes

fenébe

amíg van naiv nő addig lesz férfi aki ezt ki is használja

2014. jan. 17. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!