Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez h masfel ev utan telefoon szakit?
Figyelt kérdés
Megorulok nagyon szeretem. Nem tudom mert csinalja ezt velem. Tobbszr is csinalt mar ilyet aztan eszbe kap es konyorog. De nem tuom mert keszit k2014. jan. 6. 16:26
1/11 A kérdező kommentje:
Ki ennyire meghalok a fajdalomtol szo szerit mar bezizzentem komolyan mondom. Kertem h jojjon el beszelni d nem jott azota s hivott
2014. jan. 6. 16:27
2/11 anonim válasza:
biztos letöltött egy jó szakító alkalmazást...
4/11 A kérdező kommentje:
De ilyet mar tobbszor csinal behulyul v nem tudom mi van vele. De legalabb a szemembe mondana. Nm tudom mit tegyek
2014. jan. 6. 16:29
6/11 anonim válasza:
Aki olyan jellemtelen,hogy csak fájdalmat képes okozni neked,ráadásul sunyi módon küld padlóra,az nem érdemli meg,hogy foglalkozz vele.Akármennyire is szereted,nem szabad engedned,hogy porig alázzon.
8/11 anonim válasza:
Engem egyszer masfel ev utan sms-ben dobtak. Ket ev utan pedig skypeon. En voltam a hulye, hogy ilyenekkel osszealltam. Mondjuk mindrol van akt kep, ha meg valamikor unalmamban feltennem netre...
9/11 A kérdező kommentje:
csak én szenvedek sirtam stb és leszarja de ugy teljesen.... és majd jön pár nap mulva h én vagok a mindene.... de akkor hogy szeret ha a szivem majd ki aszakad a helyéről szo szerint ha ilyet megcsinál
2014. jan. 6. 16:52
10/11 anonim válasza:
Kicsi az eselye, hogy megfogadod amit irok, de ne fogadd vissza. Ennek annyi, ez mar csak kuszkodes. Kuldd el, legyel jobban, aztan keress valaki mast. A mostani kapcsolatod mar nem er semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!