Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti tolerálnátok? Exek, egyebek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tolerálnátok? Exek, egyebek?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok hozzá ha kiderülne hogy a párotok beszélget a cyber sex partnereivel ( az is hogy van neki egyáltalán ilyen ) a netes ismerkedési időszakból itt maradt csak barátokkal, az exével, ( de felajánlotta, hogy használjam el a pali nála maradt maradék tusfurdőjét pfff )hogy tele van kompromittáló képekkel a gépe. Pedig ugy szeret mint senkit eddig :-)
2014. jan. 17. 11:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Bekopyzok egy okfejtések hátha érdekel valakit :)

Részben egyet is értek "de" biztos hogy ez magyarázat arra, hogy egy szerénynek konszolidáltnak, normálisnak megismert nőről kiderül hogy az egyik diákja barátjának (10-15 év kor különbség ) es hasonszőrűekkel hónapokon keresztül azzal szórakozott hogy naponta cserelgetett képeket magáról es azok férfiasságárol, videozgattak, es ki milyen perverzioit élné ki a másikon beszélgetésekbe keveredtek... Nos erről meg van a véleményem de ennek az élét eluthetjük azzal, hogy nem baj, hogy most abban a környezetben vagyok elég sokat amely ennek környezetet adott ( a fotel az ágy a konyha, és abban a bugyiban látom amit nemrég kéjesen félre húzott hogy elég betekintést lehessen a valóságba ) szóval ez sem könnyű helyzet de ez a múlt volt tudom, bő két hónapja mióta ismerem nem csinálja... "Csak" ezek a fiucskák itt maradtak barátnak es számtalanszor előfordult hogy amint kitettem a lábam egy kicsit beszélgetni kellett velük vagy rendszeresen az elődömmel. Nekem ez ugy tűnik hogy szépen bele húzzuk a múltunkat a jelenünkbe. Főleg ha zaftos történetek is felvetik a fejüket néhanapján egy egy beszélgetésben, mégha csak példának felhozva a jelen hiányosságai miatt. (Az elődöd minden alkalommal belém élvezett, a seggemet ki használhatta eddig es mire stb.... Csak azert írom ebben a hangnemben mert így hangzott el ) A kérdés nem is ez... hanem hogy hol a határ a múlt a jelen között, mikortól zavaró, es legfőképp mennyire hiteles az hogy azt az időszakot lezárta ha azt a megoldást választja a törlés gomb helyett hogy egy jelszóval védi ezeket az emlékeket, es hogy egy mega balhé kell ahhoz, hogy ezek a farokküldözgetök ki kerüljenek a "barátaink" közül... Hülyén érzem magam, mikor a telefon könyvében es egy csomó kommunikációs, megosztó es egyébb helyeken ezekkel egy lapon kell megjelennem.

2014. jan. 17. 12:54
 12/13 A kérdező kommentje:

2 hónap után valaki azt üzente h te is ugy ismerted meg ezt a nőt hogy képeket küldtel a csúnyádrol?Ez kiverte a biztosítékot es utana néztem egy kicsit. ( miután rákérdeztem h mi ez az egész, amire azt mondta hogy az Ő pozíciójában ezt komolyan kérdezem? ) szóval tagadta az egészet, de nem hagyott nyugodni es körbe néztem kicsit... A gépen több száz kép alulról felülről a kereszt csontig belátással, maszti videó, egy halom dákó rendszerezve, a kapott képhez és a válaszban küldöttek szerint, 3-4 hónapnyi perverz levelezgetes ( mellékelt keppel pl analafánal kép hozzá a kipufogóról,stb minden ami Kovi fantáziáját is kenterbe veri ) es a legszebb hogy ezek a farokkuldozgeto pocsok ott vigyorognak a facebookjan meg a telefonjaba... ráadásul mögöttem beszélget velük persze mostmár mint barátokkal az időjárásról ... 42 éves vezeto beosztású ( gyerekekkel foglalkozik kicsikkel ) mellette tanít, ( az egyik tanulója barátja a chat partner, majd mintha a fia lenne ) sérült gyerekeket korrepetál... Szóval ránézésre nem egy pláza ribi.. A kérdés: ti benyelnétek? Kajáljam hogy ő nem ez es mellettem olyan lesz hogy az értelmező szótárban az angyalka meghatározásaként az ő képét teszik ki?

Ezekből átlátható a helyzet ...... Okolhatók belőle nem minden arany ami süket a csengőt.

2014. jan. 17. 13:13
 13/13 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Nekem ez sok. Eleve nem küldenék meztelen vagy valamit is megmutató képet magamról másoknak még ismerkedés céljából sem.

Szerintem nem illetek össze, nagyon más elképzeléseitek vannak egy kapcsolatról.

Nem kell tolerálnod, ha neked ez nem fér bele. És nem csodálkozom, hogy nem tudod tolerálni.

2014. jan. 17. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!