Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti ezt mennyire tolerálnátok?
1. nem járok bulizni, nem érintene
biztos nem szakítanék ezért senkivel, bár attól is függ, hány éves vagy
:) Az első "Anyós" volt ilyen. Mondjuk ő engem sem csípett. Ez viszonzott utálat volt... :D
Amúgy mi megoldottuk a dolgot, az apja hordta a nacit, vele meg jóban voltam:) Szóval jöhetett a csaj is meg én is mentem. Ilyenkor anyuka rettentő pipa volt... Én meg jót vidultam rajta... :D
A harmas teljesen jol irta. 18 folott azert mar igazan a sarkara allhatna a lany.
Alatta viszont nem jo provokalni a sarkanyt. :)
Amugy nem zavarna, csak szereti a lanyat. Egy ido utan ugyis megbizna bennem annyira, hogy vigyazok a lanyara. Mondjuk engem szinte jobban imadtak az exeim szulei mint a lanyuk.
Ez nem anyai ösztön, hanem önzőség. Azért tilt meg valamit, hogy NEKI ne kelljen aggódnia, nyugodtabban aludjon. A te feladatod, hogy megérttesd vele, hogy azok az idők, mikor még szükség volt arra, hogy ő írányítsa az életedet, véget értek. Nincs többé szükség arra a fajta kötelékre. Egy újnak kellene ezt felváltania, ahol nem parancsokat, hanem tanácsokat ad.
Szerintem magyarázd el neki, hogy több szabadságra vágysz, és hogy semmi értelme korlátoznia a mozgástered. Pl este 11 előtt is teherbe lehet esni ugye...
Ha ez nem megy, akkor sajnos jön az, hogy meg kell nevelned, ki kell borítani a szarosvödröt a padlóra, hadd legyen szaga.
Lesz veszekedés? LESZ. Tud valamit tenni ellened? NEM. De később majd belátja, hogy igazad volt. (ÉVEK MÚLVA!)
Ha nem vívod ki a szabadságod, akkor később súlyos problémák lesznek, és a későbbi HÁZASSÁGOD fog rámenni a dologra. Ez nem hangzik valami jól igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!