Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Titeket zavarna ha a 13éves barátotok cigizik néha?

Figyelt kérdés
13f vagyok és a barátnöm folyton kérdezi : cigizel? Én mindig azt mondom nem de szentem tudja
2014. jan. 16. 21:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 17L vagyok, de a tőlem idősebb pasiknál is kizáró ok, nemhogy egy 13 évesnél. Nekem nem kellene olyan fiú/férfi.
2014. jan. 16. 23:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Az a gáz hogy a cigarettától érszűkületet lehet kapni és nem nő meg a pömpölőd és majd 10 év után itt majd megint fel teszel egy olyan kérdést hogy a 11cm-es a péniszem állva ez kicsi-e? És majd akkor tudni fogod hogy nem kellet volna bagóznod.
2014. jan. 17. 00:16
 13/13 anonim válasza:
0%
Szerintem nem gaz ha. 13 evesen van csaja en mar oviba kezdtem a dolgokat szall... nem tom miert vagytok erre igy kiakadva szanalom -.- am sztem ha neha cigizel az nem baj viszont a bnodnek mondd el mert nem jo a hazudozas ;)
2014. jan. 25. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!