Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket nem zavarna, ha a barátotok nem bókolna soha?
Az én párom alapvetően nem érzelmes típus, de miután szóvá tettem neki, hogy számomra igenis fontosak ezek az apró gesztusok (fél évente azért dobjon már hozzám egy szál virágot meglepetésből vagy bókoljon nekem), azóta változtatott a dolgon. Szerintem egy normális kapcsolat úgy működik, hogyha az egyik fél számára valami zavaró, akkor azt megbeszéli a másikkal, aki pedig megpróbál alkalmazkodni a helyzethez - persze, vmindig a középúton maradva.
Én továbbra sem várom el, hogy naponta küldje a szerelmes üzeneteket, ő pedig odafigyel arra, hogy mégis kifejezze az érzéseit néha.
Szerintem is szĂłvĂĄ kellene tenned :) hĂĄtha. Ăn prĂłbĂĄltam mondani a pĂĄromnak,de semmi nem vĂĄltozott. UgyanĂşgy nem bĂłkol,nem massziroz,semmit.ĂĄllĂtĂłlag szeret
Szerintem csak ĂśnzĹ.:) Sok siker!
Ilyenek a nők, nehéz megtalálni a középutat
aki bókol az papucs, nem igazi férfi, ezért a nő keres egy alfa hímet akivel félrekefél
ha nem bókol akkor meg nem szenvedélyes, nem érzékeny stb, szóval keres a nő egy lányos kis selyemfiút akivel félrekefél, mert mellette legalább "nőnek érzi magát"
Csak én találom ezt az egészet nevetségesnek? :D (23/F)
Kedves utolsó, ha te ilyen körökben mozogsz, akkor valahol benned lehet a hiba. Az én barátnői körömben legalábbis a többség tartós kapcsolatban él, nem tartja papucsnak azt a férfit, aki bókol a párjának, nem tartja full érzéketlennek azt sem, aki nem teszi (hanem mint írtam, megbeszéli a dolgot), és senki nem szokott félrekefélni.
Szerintem itt a GYK-n tipikusan azok a férfiak sírna, hogy milyen gonoszak a nők, akik ugyanolyan primitívek, mint az általad emlegetett típus. Tudod, mindenki a magához hasonlót vonzza, normális ember a normálisat, az elfuserált meg az elfuseráltat.
Igen, zavarna.
Az én barátom nagyon sokat bókol és kedveskedik, és egyáltalán nem tartom papucsnak. Viszonozom a bókokat, én is mindig kimondom neki őszintén, hogy épp mennyire imádnivaló. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!