Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket nem zavarna, ha a barátotok nem bókolna soha?
kedves 9. válaszoló. És azt te honnan a fenéből tudod a baráti társaságodon belül, ki kefél félre és ki nem. A férfiak sem ostobák, nem buktatják le magukat direktbe. De ha olyan társaságba vannak akiktől tuti nem szivárog ki az infó, istennek érzik magukat, amikor mesélik, hogy nekem ez is meg az is megvolt, én vagyok a király!
A nők mások, ösztön lények akiket el lehet csábítani, és rá lehet venni szexre még akkor is ha van pasijuk, ez ellen nem tudnak mit tenni. Viszont az, hogy ki és mikor, hogyan csábította el őket, ez az utolsó dolog amiről valaha beszélnének.. szal abszolut tabu.
Ne haragudj, kedves 11-es, te férfiként mégis miért akarod jobban tudni, hogy milyenek a nők és mit csinálnak? Nem gondolod, hogy nembeliként nekem talán egy kicsit több fogalmam van erről a témáról, és valószínűleg nekem van igazam, ha azt mondom, hogy ez a dolog egyáltalán nem úgy működik, ahogy te gondolod?
Több éves, mély barátságokról beszélünk, ahol már sokkal mélyebb témák is érintve voltak, mint bármiféle megcsalás. Nincsenek tabuk köztünk, és sejtelmem miért érvelsz arról, hogy a nők félrekefélnek a párjuk mellett, miközben épp az előzőt mondatosban fejtetted ki, hogy a férfiak agyba-főbe felvágnak azzal, hogy kit dugtak meg?
Nevetséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!