Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a pasitok azt kérné, hogy ne barátkozzatok az egyik fiúval, akkor megtennétek hogy megszakítjátok a fiúval a barátkozást?

Figyelt kérdés

2014. jan. 15. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
ez több mindentől függ:) főleg attól a baráttól :)
2014. jan. 15. 21:57
 2/6 A kérdező kommentje:
De ha attól a baráttól, a lánynak a tanulmánya is romlik mert nem figyel órán, meg elkezd hazudni a lány a szüleinek, a lány pasija meg azt mondja hogy ha nem változtat eznek akkor nem akarja ezt a kapcsolatot, mert a pasi fél hogy a lány bele szeret abba a fiúba? Bár ha bele szeret az ellen nem lehet mit tenni.
2014. jan. 15. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát szitutól függ. Azért meghallgatnám a másik felet is.

Nekem speciel szinte csak fiú barátaim vannak. Olyanok nekem mint másnak a legjobb barátnői. Eddig egy barátom volt aki azt kérte, hogy szakítsam meg velük a kapcsolatot, mert neki ez nem tetszik. Páros lábbal rúgtam ki. A többi barátom szerencsére normális volt.

2014. jan. 15. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Én olyan pasival akivel komolyan gondolom a kapcsolatot, az egyben a legjobb barátom is/lelki társam, támaszom, így nincs mellette szükségem fiú barátokra. Szóval ha nyomós oka van rá amiért ilyenre kér (de elvileg nem is lenne ilyen helyzet) akkor természetesen megszakítanám a kapcsolatot, vagy minimalizálnám, hisz ő a legfontosabb. De ez szituációtól függ, mert ha egy srác óvodás korom óta haverom és együtt nőttünk fel és esetleg ő is kapcsolatban van, olyanra miért kellene féltékenykedni.... 20/L
2014. jan. 15. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Akivel csak barátkozom és nem a barátom azzal egyszerű megszakítani a kapcsolatot vagy minimalizálni. Esetemben volt is ilyenre példa. Akivel barátkoztam kicsit kavartunk is, de semmi komoly nem lett belőle, viszont úgy flörtöltünk egymással, hogy nekem fel se tűnt, páromnak viszont igen és zavarta. Ezért nem beszélgettem többet azzal a sráccal. Nagy lelki törést egyikünk életében se okozott. Viszont vannak fiú barátaim, nem barátkozás fázisban hanem régebbi kapcsolatok (de csak barátság :D), őket egy pasiért se "dobnám", amelyik ezt nem érti meg az kerül lapátra és nem a barátaim. Konfliktusom emiatt még sosem volt. Mondjuk lehet az is segít, hogy nem olyan barátok, hogy simán öltözködöm előttük vagy ilyesmi. Hanem csak összeülünk sörözni, dumálni mikor ráérünk és bármikor kell segítség ugrunk, vagy közös programokat szervezünk (túrázás, escape játék, stb. Nőként kezelnek, de nem néznek nőnek ha értitek mire gondolok, így lehet ezért nem féltékenykedik rájuk a párom :)

23 N

2014. jan. 16. 10:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Én pont így jártam, én vagyok az a srác :/ Mert a 24 éves srác nagyon félti a 14 éves puncit, de minden pasitól… nyomorék az ilyen, a csaj meg mégjobban, nem veszi észre, hogy a srác még 2 csajjal kavar mellette…
2014. jan. 16. 12:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!