Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ajándék mikulásra és karácsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajándék mikulásra és karácsonyra pénz nélkül?

Figyelt kérdés
Nincs pénzem mikulásra és karácsonyra ajándékra:( nekem most lesz a szülinapom és mikulásra és a szülinapomra vesz ajándékot és én nem tudok neki semmit venni mit tehetnék?
2009. dec. 2. 08:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Csinálj valamit.
2009. dec. 2. 08:42
 2/13 anonim ***** válasza:
71%

készíts házilag pillecukrot, én örülnék neki pl:

Akár mikulást is szabhatsz belőle ha ügyi vagy!

Nagyon kevés cucc kell hozzá: kis cukor, zselatin és keményítő (esetleg méz vagy szörp, de anélkül is sikerül!)

2009. dec. 2. 08:44
 3/13 anonim ***** válasza:
ja itt a linkje: [link]
2009. dec. 2. 08:44
 4/13 anonim ***** válasza:
vagy adj neki beváltható kívánság kártyákat. (természetbeni juttatásokra: puszi, kirándulás, séta, kártyaparty stb:)
2009. dec. 2. 08:47
 5/13 A kérdező kommentje:
jó dolgok , a beváltható ajándék kártya bejön köszönöm a válaszokat várom még az ötleteket
2009. dec. 2. 09:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Senkitől nem tudsz kérni pár száz forintot? Azt nem hiszem el. Másra telik csak őrá nem? Gondolom nő vagy.
2009. dec. 2. 10:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Azért nem kérek pénzt mert nem tudom visszaadni. Nem dolgozom nincs jövedelmem sajnos:( azért nem tudok neki ajándékot venni és nem utolsó sorban ha nincs pénzem nem tudom másra költeni a nem létező pénzem.Ja és jut eszembe mielőtt valaki kérdezné szüleimmel élek...
2009. dec. 2. 10:38
 8/13 anonim ***** válasza:

De én pont a szüleidtől gondoltam hogy kérj. Nemhiszem hogy nem adna. Biztos hogy másra is adnak neked. És nemhiszem hogy meg kéne adnod. Csak valami kis apróság. Nem ötezer forintra gondoltam. Csak mikulásra egy kis csoki neki amit majd ketten megesztek.

Elvégre neki nincs szülinapja. Majd karácsonyra veszel neki nagyobbat. De persze itt se tízezrekre gondolok.

Ha az én barátnőm lennél akkor a szándékot értékelném nagyon.

2009. dec. 2. 10:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Nézd, ha tudja rólad hogy nincs pénzed, akkor nyilván nem várja, hogy költs rá. Amikor összejöttünk a feleségemmel, neki se volt sok pénze, és engem kifejezetten zavart, hogy rám költi, ha épp mégis volt neki.

Mondta, hogy nem akar lemaradni tőlem, mire én azt mondtam, hogy ez nem verseny. Ezt fel lehet oldani humorral (pl én is a pénzem 10%-át költöm karácsonyi ajándékra meg te is), vagy megegyeztek, hogy mindketten felhagytok a vásárlással és ehhez a jövőben ő is tartja magát.

Na és nézzük, mit adhatsz. Én az ajándékkártyát nem tartom jó ötletnek, mert ha belegondolsz, akkor pl egy bármikor beváltható puszikártya felveti, hogy a puszi nem kapható eleve bármikor? Vagy egy kirándulós kártya, ha elmennétek csak úgy is kirándulni, akkor vajon elhasználódik? Ajándéknak számít-e valami, amit amúgy is megtennél? Ha már mindenképpen kártya, akkor olyasmi legyen ráírva, amit nem tennél meg magadtól. Pl ha nem szeretsz mondjuk barlangászni, de ő igen, akkor felajánlhatod, hogy egyszer elkíséred. A lényeg, hogy teljesíthető legyen, és részedről áldozat.

Szerintem jó ajándék fillérekből is készíthető. Pl írhatsz neki egy verset (én is írtam többet), előadhatod szépen. Ha van egy kedvenc filmje amit nem lehet már kapni, akkor megszerezheted neki a netről. Ezek csak ötleteke, lehet hogy rá nem alkalmazhatóak, de biztosan találsz valamit, ami igen.

2009. dec. 2. 10:56
 10/13 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok ezzel, ha van egy kis pénzem akkor azt máris ráköltöm,hisz ő a mindenem.Csak nagyon jól esik az hogy elhalmoz a szeretetével én nem vágyom arra mit ő vesz, hanem annak örülök hogy szeret tisztel velem van meg minden. Én azt sem akarom hogy a szülinapomra ajándékot vegyen , de ragaszkodik hozzá . Mióta nincs munkám azóta az ő veszi meg nekem amire néha nagyon szükségem van,de nem használom ki, én jobban szeretek adni mint kapni. Pedig mostanában tőle csak kapok minthogy én adjak.Szeretne a párom nekem mindent megadni amire csak szükségem van, de mondtam is neki hogy én nálam ez nem alap dolog és nem is várom el hogy minden kívánságom teljesüljön.
2009. dec. 2. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!