Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándék mikulásra és karácsonyra pénz nélkül?
készíts házilag pillecukrot, én örülnék neki pl:
Akár mikulást is szabhatsz belőle ha ügyi vagy!
Nagyon kevés cucc kell hozzá: kis cukor, zselatin és keményítő (esetleg méz vagy szörp, de anélkül is sikerül!)
De én pont a szüleidtől gondoltam hogy kérj. Nemhiszem hogy nem adna. Biztos hogy másra is adnak neked. És nemhiszem hogy meg kéne adnod. Csak valami kis apróság. Nem ötezer forintra gondoltam. Csak mikulásra egy kis csoki neki amit majd ketten megesztek.
Elvégre neki nincs szülinapja. Majd karácsonyra veszel neki nagyobbat. De persze itt se tízezrekre gondolok.
Ha az én barátnőm lennél akkor a szándékot értékelném nagyon.
Nézd, ha tudja rólad hogy nincs pénzed, akkor nyilván nem várja, hogy költs rá. Amikor összejöttünk a feleségemmel, neki se volt sok pénze, és engem kifejezetten zavart, hogy rám költi, ha épp mégis volt neki.
Mondta, hogy nem akar lemaradni tőlem, mire én azt mondtam, hogy ez nem verseny. Ezt fel lehet oldani humorral (pl én is a pénzem 10%-át költöm karácsonyi ajándékra meg te is), vagy megegyeztek, hogy mindketten felhagytok a vásárlással és ehhez a jövőben ő is tartja magát.
Na és nézzük, mit adhatsz. Én az ajándékkártyát nem tartom jó ötletnek, mert ha belegondolsz, akkor pl egy bármikor beváltható puszikártya felveti, hogy a puszi nem kapható eleve bármikor? Vagy egy kirándulós kártya, ha elmennétek csak úgy is kirándulni, akkor vajon elhasználódik? Ajándéknak számít-e valami, amit amúgy is megtennél? Ha már mindenképpen kártya, akkor olyasmi legyen ráírva, amit nem tennél meg magadtól. Pl ha nem szeretsz mondjuk barlangászni, de ő igen, akkor felajánlhatod, hogy egyszer elkíséred. A lényeg, hogy teljesíthető legyen, és részedről áldozat.
Szerintem jó ajándék fillérekből is készíthető. Pl írhatsz neki egy verset (én is írtam többet), előadhatod szépen. Ha van egy kedvenc filmje amit nem lehet már kapni, akkor megszerezheted neki a netről. Ezek csak ötleteke, lehet hogy rá nem alkalmazhatóak, de biztosan találsz valamit, ami igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!