2-hónap és itt lesz a karácsony ti gondolkodtok azon hogy mit kéne venni a párotoknak? Mert én igen de nem tudom hogy mit, tudom kicsit hamar gondolkodom ilyenen de lehet hogy akkor nem lesz pont az az ajándék az üzletekben vagy nem lesz pénz.
a borotvahabot es a nyakkendot hanyagold ;D
ha nem borotva hab,de pl egy uj borotva...valami ujat,menot.
A legujabb Zsilett power tudom is en mi.egy ilyesminek orulnek. Nem tudom mennyi penzt szeretnel kolteni,de + 1-2 jo film is jo lehet a borotva melle.
21/F
Szia!
Én is gondolkodtam már rajta,kinek mit vegyek.Mondjuk barátom nincs,de ha lenne olyan dolgot vennék neki ami a kedvenc együttesével,sztárjával kapcsolatos vagy ami illik a személyiségéhez.Zene,film,könyv,fényképalbum.
Én is ilyen vagyok,mindig hamar gondolkodok,de meg van rá az okom.Sosem tudom,mit vegyek apukámnak...szereti a pálinkát,a bort és a zenét.A pálinka és bor kilőve,mert nem adják ki nekem,zenét pedig mit vegyek mikor állandóan a netről tölt le:( Szóval minden évben az van,hogy elmegyek 1-2 ajándékboltba és ami hirtelen megtetszik és el tudom képzelni neki azt megveszem.
Anyumnak és nővéremnek könnyebb választani.Egy jó könyv,egy szép ékszer,egy kellemes,lágy parfüm,egy kis dísztárgy ami illik a szobájához tuti nyerő:)
14,5/L
kocsihoz kap hozzávalot,tud rola ő is
meg azért valami meglepit még ugyis kitalálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!