Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az exem?

Figyelt kérdés
Nyár végén szakítottam vele, elbiselhetetlen volt, hogy felnőtt ember létére mennyire gyerekes és finnyás. Egy hónapja összejöttem egy másik sráccal, szeretjük egymást, és persze facebookra is ki kellett írni. Még aznap rámírt az exem, akit töröltem az ismerősem közül, hogy a srác milyen ronda, csak meg fog baszni, stb stb stb. Az exem régóta beszélget az egyik barátnőőmmel, "haverok" lettek. Van egy osztálytársam, ronda és még ápolatlan is, nos hát a barátnőm me ajánlotta neki és most meg van értve őrülve. Miközben nekem írja, hogy hogy megfog csalni a barátom, ezért szíkottam én vele, hogy meg fogom járni, és csak figyelmeztetni akarstb stb. Miért csinálja ezt?
2014. jan. 15. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy féltékeny kis hülye, vélhetően ezért.
2014. jan. 15. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
sajnos kicsit hasonlíthatom magam talán a sráchoz.. a magunkfajtákat kerüld el az lesz a legjobb.ne foglalkozz vele,ne érdeklődj utána és lefog rólad szállni hidd el
2014. jan. 15. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy éretlen,gyerekes hülye,azért.Levegőnek kell nézni,nem kell vele szóba állni,aztán majd beletörődik egy idő után a megváltoztathatatlanba.
2014. jan. 18. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!