Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok! Ha szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha szakítás után azonnal másik fiú karjaiba menekül az exem?

Figyelt kérdés
Senki sem érti miért tette ezt, ő azt mondta nem szeret már régóta úgy, ahogy kellene, de közben végig velem tervezte a jövőt, most költöztünk volna össze.Ő már régóta lezárta magában ezt a dolgot és ezért tud tovább menni, vagy csak szimplán nem akar egyedül maradni?

2014. jan. 10. 10:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mindkét opció lehetséges,de inkább utóbbit tartom valószínűnek...
2014. jan. 10. 10:57
 2/11 anonim ***** válasza:
mennyi ideig voltatok együtt?
2014. jan. 10. 11:12
 3/11 A kérdező kommentje:
1,5 évig. Már el is kezdtünk vásárolni közös dolgokat.
2014. jan. 10. 11:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Vagy nála érzelmileg már tényleg lezáródott, és a másik pasas el tudta varázsolni. Ez sem kizárt.

Az összeköltözés egy komolyabb döntés, másképp kezdett gondolkodni, objekitvebben tekintette végig, és észrevette, hogy ez már nem a régi. Előfordul ilyesmi.

2014. jan. 10. 11:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, elvarázsolta. VIszont végig mondta hogy velem akar együtt élni, nekem akar szülni, engem szeret. Aztán a végén kiderült hogy már hónapok óta nem szeretett. Sajnos hazudott végig, és hitegetett.
2014. jan. 10. 11:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

vannak lányok akik ilyenek, nem mernek egyedül lenni, kell a harmadik személy, hogy kiszakadjanak egy kapcsolatból és csak akkor szakítanak amikor már biztos a másik. Félnek egyedül léttől stb.

Olyan is van aki azt hiszi azzal, hogy hazudik és ígérget minden félét akkor jót tesz a másiknak. Ezt el kell fogadni, nem minden ember őszinte és sokan önzőek, csak a saját lelki világuk a fontos és gondolom neki megnyugtatta az övét az, hogy te nem veszekedtél vele és bevetted a maszlagot.

2014. jan. 10. 11:43
 7/11 PearlDiver ***** válasza:
A következő kapcsolatodban jobban figyelj arra, hogy minden kis dolgot beszéljetek meg mindig, gördülékeny kommunikáció nélkül könnyű ide kilyukadni :(
2014. jan. 10. 13:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy itt is mindent megbeszéltünk. Ő egyszerűen kiszeretett belőlem, ez ellen sajnos nem tudok mit tenni, de az hogy végig velem tervezte a jövőjét, elkezdtünk venni dolgokat a közös lakásba, aztán elvarázsolta egy másik fiú, engem kidobott és olyan könnyen túl van rajtam. Az ilyen lánynak semmi sem fáj?
2014. jan. 10. 14:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Vélhetően az nem "azonnali menekülés" volt, ennek bezony előzményei voltak. Ne lepődj meg, ha hamarosan újra kopogtat majd az ajtódon. De erre csak egy jó megoldás létezik majd: szépen nyisd ki az ajtót, köszönj, majd csukd is be, azzal, hogy már te is lezártnak tekinted.
2014. jan. 10. 14:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Már egyszer volt hogy pár napig szétmentünk, akkor azt mondta már nem szeret, elmúltak az érzései. 2 nappal később jelentkezett, megbánta, beszéljük meg (utóbb derült ki, hogy ilyenkor is elvarázsolta egy fiú, és miután vele nem tudott összejönni, visszajött hozzám. Ha ezt akkor megtudom, biztos nem fogadom vissza). Aztán utána is terveztük az életünket, de nem szeretett már, csak az anyagiakat nézte hogy neki az nagyon jó lenne. Nem tudom hogyan tudta magát megjátszani ennyi ideig, ettől vagyok összetörve, hogy most azt hiszem, az egész kapcsolatunk egy nagy hazugság volt :(
2014. jan. 10. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!