Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkreteszi az exem az életem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkreteszi az exem az életem?

Figyelt kérdés
Vagy én a sajátom? Nem tudunk egymástól elszakadni egyszer kidob utána kellek neki. Mindketten kiváncsiak vagyunk az újra.. egymás első kapcsolata vagyunk.. jó hosszú lassan 4 éves kapcsolat.. Beszélgetek egy tök rendes fiúval de nem tudom magam átadni egy új kapcsolatnak úgy érzem.. mert én még szeretem a volt barátom vagyis nagyon hiányzik és mindenkiben őt látom.. de lehet mégse szeretem .. össze vagyok zavarodva.. 18/L
2014. jan. 10. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyere beszélgessünk, hátha elfeledtetem veled ;)
2014. jan. 10. 14:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindkét fiút? Ha te is fiú vagy akkor csak még bonyolultabbá válna a helyzet :S
2014. jan. 10. 14:49
 3/6 Galaxis. ***** válasza:
Te is ugyanúgy hibás vagy! Úgyhogy a kérdésed szólhatna így is../Tönkreteszem az életem?/ Te hogy gondolod vagy érzed? Rossz ez vagy sem? Mert ha rossz akkor miért futsz mindig vissza hozzá és miért nem lépsz tovább? Ha jól érzed magad vele akkor meg minek kérdezted ezt meg?
2014. jan. 10. 14:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Mert nagyon össze vagyok zavarodva.. Akivel beszélek új fiú annyira rendes és értékel.. de amikor kedveseket ír mindig a volt barátom jut az eszembe :( és ez így nagyon nem jó..
2014. jan. 10. 14:52
 5/6 PearlDiver ***** válasza:

Veletek nőkkel az a baj, hogy hihetetlen mód az érzelmeitek befolyásolnak... illetve nem baj, csak emiatt nehéz veletek egyről a kettőre jutni.

Ha nem jó neked ez a helyzet, próbálj meg kicsit racionálisan gondolkodni. Van jövőd valakivel aki időnként kidob? (segítek: nincs.)

Hagyd a rákba az exedet, és adj egy esélyt az új srácnak - nem kell elsietni, ha rendes arc, megérti hogy időre van szükséged. Csak ne ígérj neki olyasmit, amiben nem vagy biztos hogy be tudsz tartani.

24F

2014. jan. 10. 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Amikor az új fiú kedveseket ír, akkor képzeld őt magad elé, a régit meg hessegesd el a gondolataidból.
2014. jan. 10. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!