Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi nagyon szeretet 1x! Akkor a nagyobb viták után ami kb (6hónapja van) lehet normális illetve olyan mint rég?
Figyelt kérdés
Arrol lenne szó, hogy megbukott tavasszal (2013)érettségién..
azota minden felborult nem olyan mint rég!
Sose mondta hogy szeret meg ilyenek...De szilveszterkor nagy szerelmet beismert !
Sajnos szombat óta megint lett egy durva vita...mikor egy jó db-ig nem volt semmi!
Sajnos úgy veszem észre apuci befolyásolja
mert most is tudom hogy beszél az apjával, és megint : Ne kérdezzek , kaparj(ő bántott meg!)
És hasonló szemétségek...
Szóval szerintetek vissza változhatsz ha már félév után nem rég beismerte hogy nagyon szerelmes belém?
A szerelem nem múlhat el ilyen gyorsan , vagy igen?
Vagy csak kétszínű ?
Én már nem értem...
de ha nem szeretne mért akadna ki a vitákkor ? És mért lep meg hogy meglátogat , vagy jön át?
2014. jan. 15. 18:27
11/15 anonim válasza:
Nem a te dolgod! Én 4 évig hittem azt, h miattam jobb útra tér, hogy majd én megváltoztatom, majd a kedvemért jobb lesz. Hát nem lett! :D 4 évet csesztem rá az életemből..és közben nem láttam az orromtól olyan szerelmes voltam. Sajnálom, hogy hamarabb nem világosodtam meg..:S..Szóval te ne kövesd el ugyanezt a hibát, ha már nem érzed vele jól magad szabadítsd meg magad a tehertől :)
12/15 A kérdező kommentje:
:(
és ő is igy megváltozott ?:S
2014. jan. 15. 19:30
13/15 anonim válasza:
21 lesz és még csak most érettségizett??? Ezt hogy hozta össze? :O
14/15 A kérdező kommentje:
hát évvesztes, meg 5éves volt a sulija:/
2014. jan. 15. 19:41
15/15 anonim válasza:
Hát nálunk az volt a helyzet, egyszer full szerelmes volt belém..aztán úgy beszélt velem, mint a lábtörlőjével..és ez így váltakozott az utolsó 1,5-2 évben azt hiszem. A barátai véleményére jobban adott, vitték rosszba. Én mondhattam bármit, nem számított..:S..:(..hazudnék ha azt mondanám h már nem fáj..még mindig, de jobb vagyok ettől. Nekem jobb kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!