Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi nagyon szeretet 1x! Akkor a nagyobb viták után
ami kb (6hónapja van) lehet normális illetve olyan mint
rég?
Figyelt kérdés
Arrol lenne szó, hogy megbukott tavasszal (2013)érettségién..
azota minden felborult nem olyan mint rég!
Sose mondta hogy szeret meg ilyenek...De szilveszterkor nagy szerelmet beismert !
Sajnos szombat óta megint lett egy durva vita...mikor egy jó db-ig nem volt semmi!
Sajnos úgy veszem észre apuci befolyásolja
mert most is tudom hogy beszél az apjával, és megint : Ne kérdezzek , kaparj(ő bántott meg!)
És hasonló szemétségek...
Szóval szerintetek vissza változhatsz ha már félév után nem rég beismerte hogy nagyon szerelmes belém?
A szerelem nem múlhat el ilyen gyorsan , vagy igen?
Vagy csak kétszínű ?
Én már nem értem...
de ha nem szeretne mért akadna ki a vitákkor ? És mért lep meg hogy meglátogat , vagy jön át?
én hiszem csak azt hogy ez egy félresikerült vers?
2014. jan. 15. 18:30
2/15 A kérdező kommentje:
nem... lehet hülyén írtam bocsi
csak telefonrol nem tudok írni , fogalmazni mert elugrál
2014. jan. 15. 18:31
3/15 anonim válasza:
A pasid egyértelműen befolyásolható személyiség, a szülők édes kicsi fia... szóval ha akarsz tőle valamit, akkor valahogy úgy kell csinálnod, hogy Te is befolyásold! :) Az érettségi kb. olyan megrázó élmény, mint egyetemen/fősulin egy-egy közepes szintű vizsga! Szóval ha nagyon akarja az ember és szorgalmas, akkor megy az! Szerintem a barátod nagyon lusta és szépen elütötte az idejét... Neveld meg szépen és buzdítsd a tanulásra! Szerintem hagyd ott a francba... lusta, buta és nem annyira szerelmes! :)
2014. jan. 15. 18:34
4/15 anonim válasza:
Vagy nem tudja mit akar... néha fellángol, néha kicsit ridegebb... lehet amikor az apjával beszél, akkor kicsit visszább vesz... beszélj vele az apjáról, hogy mi a bajod vele és ezt ő hogy látja... :) Üljetek le és beszéljétek meg, hogy ő mit érez és te hogy érzed! Ha jön a szokásos dumával, hogy nincs semmi baj, hagyjad már őt stb... akkor szakíts vele! Rengeteg ürge szaladgál még kint az utcán, aki képes megbecsülni egy lányt! Az utcán szaladgálók 10%-ra gondolj! :D A többi ilyen korban említésre sem méltó, még szoknyapecér a többi! :)
2014. jan. 15. 18:38
5/15 A kérdező kommentje:
az a baj , nem találkozok apjával mert külföldön melozik
pl le írja h engem többet ne keres...
rá 5perc mulva felhiv h nem reagáltam rá meg mit szorakozok stb
pedig nem ilyen volt...
Hogyan tudnám befolyásolni?
2014. jan. 15. 18:43
6/15 anonim válasza:
18-19 évesen sztem még az igaz a fiúkra h gyerekek. gyerekesen gondolkoznak, úgy is viselkednek tehát gyakorlatilag bármi kitellik tőlük..:D Vagy maradsz vele aztán kinövi, de lehet találnál 'okosabbat' is. Nem akarok szenya lenni, de az érettségin való megbukáshoz a mai rendszerben művészet kell :) Engem kifejezetten zavarna, egy ilyen buta srác..De ezt te tudod, h neked mennyire fontos. :)
2014. jan. 15. 18:44
7/15 anonim válasza:
Khm... igen... csak már nem akartam annyira lealacsonyítani szegény srácot... hogy annyira buta :D Hagyd ott! :) Mindenkinek jobb lesz! Keress egy 20 éves megbízható hapsit magadnak! :)
2014. jan. 15. 18:47
8/15 A kérdező kommentje:
a pót sikerült neki
de 21lesz nem sokára pár nap:S!
és ezért sem értem
mert 19éves volt mikor megsimertem de 19,20évesen sokkal talpra eset volt, és okosabb meg stb mint most:O
2014. jan. 15. 18:49
9/15 anonim válasza:
6-os vagyok..én már 26 vagyok, lány..de még mindig simán tud egyik napról a másikra változni a véleményem 1-1 emberről..meg az érzéseim. Egy mondat elég tud lenni, h kiábránduljak vkiből. Csak annyi, h már tudom, h hogyan mondjal el normálisan, illedelmesen a saját véleményemet h ne bántsak meg másokat.. Szóval a szerelme elmúlhat, de h ezt nem tudja Veled normálisan közölni, vagy esetleg nem tudja eldönteni hogy mit akar nem a Te hibád. Legyél már Te az, aki azt mondja oké köszi eleget ettem az idegrendszeremet rajtad! Szerintem normálisabbat érdemelsz .:)
2014. jan. 15. 19:02
10/15 A kérdező kommentje:
nagyon szeretem , probálkoztam
tipikus segg vagyok ilyen téren:/
probálom terelgetni mint 1 birkát... de már közzel járok ahhoz hogy feladjam:/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!