Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok ti mit szolnàtok hozzà, ha a pasitok ezt az üzenetet küldené nektek? Fiuk ti küldenétek ilyet?
Figyelt kérdés
"Jo reggelt kedvesem.Imàdok veled lenni és örülten hiànyzol.Nagyon vàrom a hétföt,hogy veled legyek.Legyen szép napod,Csokollak"2014. jan. 15. 16:47
1/9 anonim válasza:
még ehhez is megerősitést kérsz? küldd már el azt jovan...xd
2/9 anonim válasza:
Jézusom....
mi van ma? ma mindenki bolondgombát evett?
3/9 A kérdező kommentje:
AZT hiszem nem jol fogalmaztam meg a kérdésem :p kimaradt belölle,hogy én vagyok a làny és én kaptam :)) bocsi tényleg nem teljesen érthetö a kérdésem!!!
2014. jan. 15. 16:53
4/9 anonim válasza:
Facepalm.Nem miatta, hanem miattad.
5/9 anonim válasza:
ja te vagy a lááány.... igy még hülyébbnek gondollak xd
tán nem örülsz neki?-igen: akkor mi a problem? -nem:akkor minek vagy vele?
6/9 Moszuke válasza:
jajj most tök irigy lettem jááááájj bárcsak nekem is lenne ilyen aríí bébibogyóóóm...
ez megfelelő reakció?:)
7/9 anonim válasza:
Küldhetne nekem is ilyet az enyém...
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez felháborító!!! Egyetértek veled.
9/9 anonim válasza:
Én szólnék Neki,hogy a jó reggelt után tegyen vesszőt!Meg ebben a mondatban az és elé is....Azt,hogy kedvesem,kezdje nagybetűvel.Meg azt is,hogy veled!Így:Jó reggelt,Kedvesem!Imádok Veled lenni!Az ékezetekkel nyilván nem foglalkozom,hisz sms,de azon kívül is van 4 helyesírási,stilisztikai hiba 4 mondatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!