Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki karácsonyra üzenetet?
Csak interneten keresztül gondoltam, az exbarátomnak. Igaz, nem volt egy hosszú kapcsolat, de nekem ő még mindig fontos, és jó szívvel gondolok rá vissza, és tudom, hogy én is fontos vagyok még neki.
Viszont már mással járok, szóval nem azt szeretném, hogy újra legyen köztünk valami, csak fura érzés lenne, ha nem írnék pont neki. Vagy inkább hagyjam, vagy jól esne neki?
Egy szakra járunk, szóval azért egész gyakran látjuk egymást, de már csak sulis ügyekben keressük egymást (úgy viszont egész gyakran, hetente többször is akár).
Én ilyenkor azoknak az embereknek írok külön.külön, akik valaha is nagyon fontosak voltak. Ez nem sok ember, de ő is köztük van.
Hát nekem jól esne exemtől egy üzenet. Viszonylag szarul váltunk el egymástól, de azóta javult a viszony. Ez sem volt egy hosszú kapcsolat, de örökre fontos marad a számomra.
Én is mással vagyok, valószínű ő is már, de attól még jól esne.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!