Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldenél az exednek boldog karácsonyt üzenetet?
Figyelt kérdés
Válás alatt állunk, olyan a kapcsolatunk mint két utcán sétáló embernek. Nem beszélgetünk, bha véletlen találkozunk köszönünk. Ha fontos dolog van, felhivjuk egymást csekkek stb... Mindkettõnkbek van másik párja 3évet voltunk együtt.2013. dec. 21. 18:21
1/20 anonim válasza:
Ha "békében" váltunk el, akkor igen, küldenék.:)
2/20 anonim válasza:
Neked jól esne tőle egy üzenet?
Ha igen küldj, ha nem érdekelne ne küldj.
Apró kis figyelmesség..
3/20 anonim válasza:
Nem, de ha ő ír akkor válaszolok neki. Még nem döntöttem el, hogy az "khu rvan yad" vagy "dog olj meg" lesz-e. :)
4/20 anonim válasza:
én nem küldenék, még akkor sem, ha békében váltunk el. attól, hogy nem vagyunk haragban, még nem vagyunk automatikusan barátok is. ha ő küldene nekem, természetesen válaszolnék neki.
5/20 anonim válasza:
Mindig jót nevetek az olyan embereken akik úgy viselkednek szakítás után mint egy taknyos aki nem kapott fagyit ezért bevágja a durcát és rá sem néz az anyjára egész nap.
Egykor oda meg vissza voltál azért a személyért ba szki, de most, csakmer' szakítottatok már emberszámba se veszed. Elég szánalmas.
7/20 anonim válasza:
Az 5-ös valóban megírta az igazságot :) egyébként mindenkinek szoktam küldeni, az ex sem kivétel.
8/20 anonim válasza:
#5 annak, aki arra sem vette a fáradságot, hogy személyesen szakítson velem, hanem sms-ben tette, miért is küldjek sms-t? nem vagyok már rá nagyon rég megsértődve, nem is haragszom rá, pusztán nem számít nekem annyit, hogy gondoljak rá, úgy egyáltalán.
9/20 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem szánalmas emberszámba sem venni!! Én sem tartom kutyába se. Tett érte, hogy így legyen!!
Eszemben sincs írni neki.
10/20 anonim válasza:
Igazából nem nagyon érdekel mit csinálsz, a véleményemet írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!