Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titkolózik a Feleségem, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkolózik a Feleségem, vagy csak bizalmatlan vagyok?

Figyelt kérdés

A feleségemet kérdezgettem az előző kapcsolatairól (is), sok év és kérdezgetés után vallott be egy "Új" partnert. Azt mondja, azért felejtette el eddig, mert neki nem volt fontos. A partnerei számából is kifelejtette. Többször is beszéltünk a kapcsolatairól, de csak kérdésre válaszol, esetleg ingerülten, és szinte minden alkalommal változat a történetek bizonyos részein. Ez az egy, számomra feltűnően kérdéses története van. Ebből csak a srác keresztnevére, és hogy egyszer szeretkeztek nyilvános helyen emlékszik. Előző alkalmakkor két helyszínt és discot is határozottan említett, és volt hogy a keresztnevére sem emlékezett, és ezek variációi. Nem emlékszik, mikor, hogy találkoztak, és a szakításra sem.

Előttem 3 szexpartnere volt (19 évesen), ez a második. Lehet, hogy tényleg erre az egy alkalomra nem emlékszik, és igaz minden? Vagy több ilyen "kalandja" volt, tényleg zavarosak az emlékei, de nem akarja, hogy ez kiderüljön és inkább azt mondja, hogy elfelejtette? Biztosítottam róla, hogy szeretem és ez nem változtat semmin, de ragaszkodom az igazsághoz még ha esetleg fáj is (Ne legyenek egymás előtt titkaink, és ne éljünk tovább kétségekkel). Főleg a hölgyeket kérném, hogy segítsenek nekem megítélni, hogy igazat mond, vagy ha nem akkor mi lehet a háttérben. Köszönöm: 35F

2014. jan. 15. 00:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jaj, ne csináld már, azért még egy álompasinak is vannak hibái. Akkor ismertesd az életeteket.... vagy nem tudom, de ez így nagyon gázul hangzik, h ennyire a múltban vájkálsz.
2014. jan. 15. 12:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, különösen "10. natesséklétezik 30/n" válaszát Ő segített a legtöbbet. Este nyugodt körülmények között leültünk az asztalhoz egymással szemben beszélgetni. Tiszta lappal indítottunk, és megkértem, meséljen el mindent az elejétől. Többet elmondott, mint vártam. Most már emlékezett mindenre, és anélkül, hogy én említettem volna, a helyszíneket magától hozta szóba, és megértettem mindegyiket. Igaza volt annak aki azt mondta, hogy szégyenli. Két hétig volt vele, és csak egy aktus volt, a discoból mentek ki. Én is szexpartira gondoltam (meg extrémebbekre), de nem így volt. A srác spicces állapotba itatta, és úgy beszélte rá az aktusra. Nem ivott túl sokat, mert emlékszik mindenre, és nem, nem volt több pasi. Megkérdeztem, ha nincs a srácnál gumi akkor is megtörtént-e volna az eset, erre határozottan tiltakozott, hogy biztosan nem engedte volna. Tehát biztos, hogy nem volt túl ittas. Mikor azt mondtam, hogy direkt leitatta a srác, még rosszabbul érezte magát, mert soha nem gondolt erre, és csak magát okolta. Ha semmit nem ivott volna, akkor nem történt volna semmi, de akkor úgy gondolta, hogy miért ne? A következő barátjának, akivel több mint három évig volt együtt, már több mint fél évet kellett várnia (ezt már tudtam) a gyönyörre emiatt. Hogy mit szégyell ebben annyira, hogy még most is ki akarja törölni az emlékeiből? Azt, hogy megtörtént. Én hiszek neki. Tudom, hogy a leitatás a mai napig is bevett módszer, a lányok engedékennyé tételére. Ilyenkor szégyellem magam, hogy én is férfi vagyok. Ezt én soha nem tettem, és tenném meg senkivel. A férfi társaim nevében bocsánatot kérek azoktól a Hölgyektől is akiket ugyanezzel a módszerrel vettek rá az alkalmi szexre, mint az én feleségemet. Köszönöm az összes választ.
2014. jan. 16. 23:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Na jó ez az, amit nem kellett volna :D

Nevetséges vagy a feleségeddel együtt:D

Egy igazi kókler :D

2014. jan. 17. 11:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor örülök, h megoldottuk ezt az égbekiáltóan hatalmas problémát.... akkor lenne gond, ha most találkozna vkivel, de h előtted kivel, mit, h csinált, az teljesen lényegtelen. Én meg is sértődnék, ha ezen kiakadna a pasim. Neki 3 volt, nekem 1, és??? Nem kérdezgetem, meg nem is érdekel. Most velem van, és kész.
2014. jan. 17. 12:39
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyébkétn meg 2 dolog: aki nem akar, az nem iszik, ergó azt se értem, h h lehet valakit leitatni.

Másik dolog: egy jó sztori sem kezdődött úgy, hogy valaki salátát evett. :D

2014. jan. 17. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!