Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkolózik a Feleségem, vagy csak bizalmatlan vagyok?
A feleségemet kérdezgettem az előző kapcsolatairól (is), sok év és kérdezgetés után vallott be egy "Új" partnert. Azt mondja, azért felejtette el eddig, mert neki nem volt fontos. A partnerei számából is kifelejtette. Többször is beszéltünk a kapcsolatairól, de csak kérdésre válaszol, esetleg ingerülten, és szinte minden alkalommal változat a történetek bizonyos részein. Ez az egy, számomra feltűnően kérdéses története van. Ebből csak a srác keresztnevére, és hogy egyszer szeretkeztek nyilvános helyen emlékszik. Előző alkalmakkor két helyszínt és discot is határozottan említett, és volt hogy a keresztnevére sem emlékezett, és ezek variációi. Nem emlékszik, mikor, hogy találkoztak, és a szakításra sem.
Előttem 3 szexpartnere volt (19 évesen), ez a második. Lehet, hogy tényleg erre az egy alkalomra nem emlékszik, és igaz minden? Vagy több ilyen "kalandja" volt, tényleg zavarosak az emlékei, de nem akarja, hogy ez kiderüljön és inkább azt mondja, hogy elfelejtette? Biztosítottam róla, hogy szeretem és ez nem változtat semmin, de ragaszkodom az igazsághoz még ha esetleg fáj is (Ne legyenek egymás előtt titkaink, és ne éljünk tovább kétségekkel). Főleg a hölgyeket kérném, hogy segítsenek nekem megítélni, hogy igazat mond, vagy ha nem akkor mi lehet a háttérben. Köszönöm: 35F
Na jó ez az, amit nem kellett volna :D
Nevetséges vagy a feleségeddel együtt:D
Egy igazi kókler :D
Egyébkétn meg 2 dolog: aki nem akar, az nem iszik, ergó azt se értem, h h lehet valakit leitatni.
Másik dolog: egy jó sztori sem kezdődött úgy, hogy valaki salátát evett. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!