Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy ennyire féltékeny és bizalmatlan a barátnőm?
Kicsivel több mint másfél éve vagyunk együtt.Durván fél éve kezdődött el nála a féltékenykedés és a hiszti.Ha bulizni megyek azért,ha nem hívom fel akkor azért megy a hiszti.Folyton azt hiszi megcsalom,vagy meg fogom...
Pedig alaptalan és nem adtam rá indokot,hogy így érezzen.Amikor meg próbáltam vele erről beszélni akkor meg azért sírt mert biztos szakítani fogok vele.
Az őrületbe kerget lassan.De azt nem értem miért?!
21f-17l
A mai 17 éves lányok eléggé furák. Senki se tudja mi bajuk lehet. Szerintem.
17/F
1, birtoklási vágy
2, múltbéli események végett
3, így vetíti ki rád a saját érzelmeit, érzéseit. például amiket érez (fizikai vágy) más pasik iránt, azokról jól tudja, hogy neked féltékenységre adhatnának okot és ez így mutatkozik meg.
Az is lehet, hogy mar megcsalt es probal ravenni hatha beismered te elobb, igy te jonnel ki szarul s nem o. Szoval figyeld meg kivel beszel,jar stb. Lehet nem csalt meg viszont a volt baratnom ezt csinalta :).
En helyedbe szakitanak, mivel mar atmentem hasonlo dolgokon, s amugy is rengeteg jofej csaj letezik :D.
Sok sikert, remelem ugy fog elsulni ahgy szeretned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!