Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van, aki elmúlt 25 éves, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki elmúlt 25 éves, és még nem volt kapcsolata?

Figyelt kérdés
Ha szabad megkérdeznem, akkor miért? Nemet is írjatok légyszi
2014. jan. 14. 23:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én 20 vagyok, egy kapcsolatom volt, de attól tartok, hogy nem fogok mást találni, mert én is antiszoc vagyok...
2014. jan. 15. 18:32
 12/12 anonim ***** válasza:
27 leszek nemsoká és eddig nem volt párkapcsolatom. Haverjaim vannak, de lassan ezt már kevésnek érzem. Tapasztalni szeretnék, de nincs lehetőségem. Hogy miért? Egy-két beszélgetés foszlányból kiderült, hogy távolról sem vagyok jóképű, de a nagyobb baj nyilván az lehet, hogy keveset járok szórakozni. Főként olyan társaságba ahol nők is vannak.
2014. jan. 22. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!