Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt meg olyan ember aki elmult 18 eves s meg soha nem volt kapcsolata?
Hát én el vagyok magammal foglalva.
Igazság szerint nekem annyiból nehezebb h átlag csaj rám se néz. Ha meg is néz azért h vmit gondoljon a pc-imről.
Én csak néha érzem úgy h rossz hleyzet ez. De ez van.
Am sose volt nőm még.
18/F
Én 17 vagyok és még nem volt barátnőm. érdekes hogy én még soha nem mentem senkihez oda, de szinte minden hónapba megkeres valaki a suliból, de az a baj hogy szinte csak este 8körül érek rá
attól függ. már sex nagyon hiányzik és keresek is valami lányt vagy nőt mert barátnőre nincs sok időm:S
17f
Jelenleg 20 éves vagyok, de az első párkapcsolatom (ami jelenleg is tart) 2 hónappal a 19. szülinapom kezdődött.
Én sem viseltem jól, de mindenért kárpótol a párom. Örülök, hogy türelemmel megvártam míg belép az életembe és nem jöttem össze minden szembejövővel.
20/L
28 éves nő vagyok, és még nem volt "együttjárós" kapcsolatom. Szex igen, főleg olyan, hogy csak "használtuk" egymást.
Egyszerűen csak azért, mert nincs türelmem hosszú távon az emberekhez, együttélésre alkalmatlan vagyok. Ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!