Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, akinek ez bevált?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, akinek ez bevált?

Figyelt kérdés
A párommal nagyon nehéz beszélni a kapcsolatunkról. Mivel keveset találkozunk, sok lehetőségem nincs. Bármi konfliktushelyzet adódik, menekül vagy hárít. Arra gondoltam leírnám neki mindazt, amit már nagyon régóta nem tudok neki elmondani, így nem tudna félbeszakítani, se elterelni a témát szándékosan. Volt olyan, akinek ez segített? Ez szinte az utolsó reményem...

2014. jan. 14. 21:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

utolsó igazad van,jó nagy se...fej a pasid már nem azért

nem értem mit szeretsz benne,nagyon úgy tűnik,hogy szórakozik veled,nem lehettek régóta együtt és nem is lesztek szerintem :/

hány évesek vagytok?

nem szeret téged az látszik,csak megjátsza és nem fb-n kéne akkor írkálni hanem pl skypen beszélni,mert szerintem nem csak veled beszél mint nő :/

mond neki,hogy beszéljetek skypen inkább akkor látod ha írkál közben,sok minden kiderül

2014. jan. 14. 21:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Lassan neked is meg kellene értened, hogy vannak ultra figyelmetlen pasik, akik NEM FOGJÁK FEL, hogy mi a bajod. Ha már ennyire kétségbe vagy esve a kommunikáció miatt is, az nagyon rossz. Az a baj, hogy rengetegen fel sem ismerik, hogy rossz kapcsolatban vannak, mindennel álltatják magukat, hogy de őket szeretik, de csak... de... de.... Közben egy nagy kakscsi az egész.. Pont lesz---r téged, és azt gondolja, csak fogd már be. Na hát ez elég egyértelmű, csak kényelemből van veled, de te úgyszint minek vagy vele, ha ennyire keserves a helyzet? Hagyjuk már... ha már a mondandódat se képes meghallgatni....
2014. jan. 14. 21:38
 13/17 A kérdező kommentje:
Én is kezdem belátni, hogy nem működik az egész. :/ Ez egy ilyen utolsó próbálkozás lenne. Aztán, ha nem jön be, feladom.
2014. jan. 14. 21:48
 14/17 Költőnő? ***** válasza:
mik ezek a problémák?
2014. jan. 14. 21:49
 15/17 A kérdező kommentje:
Egyébként nem friss kapcsolatról van szó, de nem is égbekiáltóan hosszúról. Más nő nincs, ezt biztosan tudom.
2014. jan. 14. 21:50
 16/17 A kérdező kommentje:
A problémák: sérelmek, tüskék, amik elhidegüléshez vezetnek. Nem részletezem ezt most, kérdés szempontjából annyira nem releváns, meg hosszú is. De nehezen nyíltam meg ezek miatt, és úgy érzem, nem ismer igazán...
2014. jan. 14. 21:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Én szoktam ilyet néha, bár én facebook-on küldöm el, rendes levélként fura lenne...

Nálunk bevált, a barátom is leírja ott mit gondol, itt átgondoltabban meg tudjuk beszélni a dolgokat, és mire találkozunk már sokkal szeretetteljesebb és józanabb hangulatban át tudjuk beszélni újra.

2014. jan. 15. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!