Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, akinek ez bevált?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, akinek ez bevált?

Figyelt kérdés
A párommal nagyon nehéz beszélni a kapcsolatunkról. Mivel keveset találkozunk, sok lehetőségem nincs. Bármi konfliktushelyzet adódik, menekül vagy hárít. Arra gondoltam leírnám neki mindazt, amit már nagyon régóta nem tudok neki elmondani, így nem tudna félbeszakítani, se elterelni a témát szándékosan. Volt olyan, akinek ez segített? Ez szinte az utolsó reményem...

2014. jan. 14. 21:18
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Elnézést a trehány fogalmazásért, siettem. Tehát: Arra gondoltam leírnám neki mindazt, amit már nagyon régóta nem tudok elmondani, így nem tudna félbeszakítani, se elterelni a témát szándékosan.
2014. jan. 14. 21:21
 2/17 anonim ***** válasza:
46%

Írd le levélben.

Egy egészséges párkapcsolatnak szerintem része az írásos kommunikáció! Az a furcsa hogy eddig nem történt ilyen.

2014. jan. 14. 21:21
 3/17 anonim ***** válasza:

sajnos ez sem segít mert nem fog rá válaszolni kihagyja és kész utána ugyan úgy eltereli a témát

állítsd tények elé,hogy vagy válaszolsz vagy elmegyek

2014. jan. 14. 21:22
 4/17 A kérdező kommentje:
Facebookon szoktunk beszélgetni, de szerintem nem az a megfelelő felület párkapcsolati problémák megbeszélésére, meg amúgy is nagyon nehéz közel kerülni hozzá. Ha éppen olyanja lenne, tuti nem reagálna. Tehát ezért gondoltam egy sima mezei levélre.
2014. jan. 14. 21:23
 5/17 anonim ***** válasza:
73%
Én is csináltam ezt, talán az első ilyen eseteknél még vette a fáradtságot, hogy elolvassa őket, utána már azt sem, igazából szerintem már akkor komoly gáz van, ha nem tudjátok megbeszélni a dolgaitokat, vagy ha nincs ennyi időtök sem egymásra.
2014. jan. 14. 21:24
 6/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, próbáltam, és ilyenkor mindig azzal jön, hogy hazakísér, inkább pihenjek, mert zaklatott vagyok. Vagy volt olyan, hogy ő akart inkább hazamenni. Én normális hangnemben kezdem, mégis ez a vége. Tanácstalan vagyok.
2014. jan. 14. 21:25
 7/17 A kérdező kommentje:
vagyis utolsó előtti
2014. jan. 14. 21:26
 8/17 anonim ***** válasza:

Sajnos ebben a témában nem vagyok otthon, de mindenesetre sok sikert!

14/L

2014. jan. 14. 21:26
 9/17 A kérdező kommentje:
#5! Szerinted mi állhat ennek a hátterében? A partner ennyire önző lenne, vagy kényelmes? Egyszer már majdnem elveszített, akkor megijedt, és meg is beszéltük, hogy változtatni fogunk.
2014. jan. 14. 21:27
 10/17 anonim ***** válasza:

Mekkora bunkó, már elnézést. Alapvető dolog, hogy meghallgatjuk a másik embert, és ha probléma van, megbeszéljük.

Én ezek után már csak annyit mondanék neki, hogy ha nem bírsz meghallgatni, akkor ne keress többet.

2014. jan. 14. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!