Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti megengednétek a "félrelépést" a pasitoknak egy alkalommal? Mit gondoltok róla, hogy megengedte a barátnőm?
Mi az hogy így lenne korrekt? Ekkora f..szságot se hallottam még..
Tehát nem ő az igaz, nem elég neked. Akkor lépj tovább, kalandozz, aztán egyszer majd jön az igazi, akinél édesmindegy lesz, hogy neki volt-e több párja vagy neked.
Honnan szedd az önbizalmad? Ezen múlik? Komolyan? Hahh.
-.-" ennyi ésszel szabadlábon... na, kezdjük:
1. Az hogy elötted hágy pasival volt ahhoz neked semmi közöd. Te is lehettél volna. Arról, hogy ... vagy, nem tehet.
2. Önbizalom? Akkor hogy írhatsz olyat, hogy veled a legjobb neki? Mi ez, ha nem önbizalom?!
3. Elárulom, ha megteszed, azzal tönkrevágod a kapcsolatod. Hiába nem szól. Ahányszór rádnéz majd, eszébe jut.
4. Ez csak példa képp. A párom 18 évvel idősebb mint én. Kell ezt folytatnom? Már akkor mást k*félt mikor még megsem születtem. Soha eszembe sem jutott, hogy mással szexeljek!
Ez egy orbitálisan nagy baromság!
Figyelj, nekem csak a férjem volt/van az életemben... Neki viszont volt előttem is kapcsolata... Akkor most én is ketyingessek félre, mert be kell hoznom a lemaradásomat,mert így fair? Ez egy vicc. Éretlen és ostoba gondolkodásmód. Teljesen értelmetlen az egész. Nem sokáig lesztek együtt....erre mérget vennék.
Éretlen vagy a házassághoz ilyen gondolkodásmóddal. A barátnőd meg nem hinném hogy annyira szeret ahogy mondja, különben eszébe se jutott volna felajánlani hogy dugjál meg mást...
Nálunk is az van hogy nekem voltak kapcsolataim 6 szexuális partner. Mielőtt a férjemmel összejöttünk. Azért jött velem össze mert ezt akarta. Nem tartottam pisztolyt a fejéhez. Plusz, lett volna rá lehetősége hogy végigdugja a fél várost, de nem akarta. A környezetében nem tetszett neki senki eléggé, egyéjszakásba meg nem akart belemenni. Szerelemből akart szexelni. Így aztán velem vesztette el a szüzességét.
Őt nem is érdekli milyen mással a szex, mert szeret engem.
Nálatok komoly gondok vannak érzelmi téren, ha ilyesmi felmerül....
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!