Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti megengednétek a "félrelépést" a pasitoknak
egy alkalommal? Mit gondoltok róla, hogy megengedte a
barátnőm?
Érdekes, nekem enélkül is rendben az önbizalmam, pedig nálunk is ez a helyzet.
Neki velem együtt 2, míg nekem csak ő volt.
De tudod, mit? Rohadtul nem érdekel. Nem akarok egyenlíteni, nekem csak ő kell.
30F, 8 éve vagyunk együtt és idén házasodunk
2014. jan. 14. 00:39
Igazából minek vagy vele együtt ha gyakorlatilag még 'ki akarod élni magad'? Dönts, hogy vagy szereted őt, mert ő az igazi és nem kell más vagy lépj ki a kapcsolatból és legyen több 'kalandod'.
Nekem fura, hogy megengedte... én féltékeny lennék és nem ajánlanék ilyet.
2014. jan. 14. 00:48
Már nem azért de még is mi köze van az önbizalomnak a szexhez?Mi van akkor ha valakinek a barátnője prostituált volt és lefeküdt 200 pasival?akkor te is gyors meghágod az utadba kerülő első 200 nőt,mert "így fer"?Fordított esetben,te megengednéd a barátnődnek akit állítólagosan feleségül venél,hogy "hát szivem én előtted megd*gtam 20 csajt,menjél gyorsan d*gasd meg magad te is annyival,hogy egyenlőek legyünk,mert hát ez is olyan mint a focimérkőzés..nem jó ha egyikünk 0án van"....hát ebből tartós kapcsolat nem lesz az tuti...max nyílt kapcsolat.22L
2014. jan. 14. 00:49
Abbol merits onbizalmat, h neked igent mondott, tapasztalattal a hata mogott... Szerinted? :)
2014. jan. 14. 01:23
15/33 A kérdező kommentje:
Meg mondjuk azért van velem mert én vagyok neki a legjobb.:)
szakíts vele és éld ki magad, randizz, csajozz. nem vagy érett a házassághoz. ha már most ezen agyalsz, hogy még hány nőt nem dugtál meg, nem fogsz nyugodni később sem, amikor mondjuk már x éves házasok lesztek. előbb-utóbb úgyis borul a bili. ha meg őt nem zavarná, ha most megdugnál valakit, akkor nem is szeret igazán.
2014. jan. 14. 01:37
Önbizalmat máshonnan kéne szerezni. Ha házasság alatt úgy érzed, kifogytál az önbizalomból, félrekefélsz? Különben is, hogy lehet önbizalmat szerezni abból, hogy feláll a farkad, aztán elélvezel? Nem hogy mindenki más, de még az állatok is képesek erre.
2014. jan. 14. 01:49
Szerintem se tervezzetek esküvőt, azt már macerásabb dolog visszacsinálni, pláne ha jön a gyerek. Tudod az a nő aki ezt megengedi neked nem fogja beérni veled, ezt elhiheted. Neked sem ő az igazi, ha ilyen kérdések foglalkoztatnak. Adjatok időt magatoknak mert ebből a kapcsolatból a szexen kívül semmi nem lesz, ha mégis azt nagyon megbánjátok.
2014. jan. 14. 02:09
Ha neked ez problémát jelent akkor nem állsz készen az esküvőre!
2014. jan. 14. 03:37
Írjatok névsort, kikkel volt a barátnőd, majd húzd a strigulákat, hogy ez egyenlítve, de még marad három, akkor ez is egyenlítve, majd így tovább. Utána kezdje a barátnőd, mert neki is jár mivel ő nem volt kapcsolatban veled akkor amikor azokkal volt. Egyenlítsen ő is....jól elszórakoztok ezzel egy darabig, az tuti...legalább nem unatkoztok majd, kitűzött feladataitok lesznek :D
Eszem megáll, inkább hagyjátok egymást, ilyen felfogással!
2014. jan. 14. 04:16
Kapcsolódó kérdések: