Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan ne hívjam fel a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne hívjam fel a volt barátomat?

Figyelt kérdés
Nagyon hiányzik,de nem szabad.. nem is érdeklem. Megszakad a szívem :( Nappal amíg dolgom van oké,de ilyenkor annyira csábító
2014. jan. 13. 22:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szemét volt + arcon ütött => kell ennél több ok, hogy örökre elfelejtsd? Ha igen, hülye vagy.
2014. jan. 13. 23:03
 12/16 A kérdező kommentje:
jó de akkor is szeretem.. én tudom hogy ez hülyeség. haragudnom kéne igaz?
2014. jan. 13. 23:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem haragudnod, hanem becsülni magad annyira, hogy aki úgy bánik veled mint egy kutyával (vagy rosszabbul) azután nem futsz. Az egy utolsó bunkó. Hiányzik neked, hogy újra elverjen? Ennyire tartod magad? Most komolyan? Mit szeretsz benne? Ne alázkodj már meg ennyire.
2014. jan. 13. 23:43
 14/16 A kérdező kommentje:
nem tudom mit szeretek benne.. de ez borzasztó úgy érzem az övé vagyok és képtelen vagyok mással ismerkedni,mert ő jár a fejemben folyton..
2014. jan. 13. 23:50
 15/16 anonim ***** válasza:
tudod ez a buta nők keresztje , arcon köplek beléd rúgok arcon szarlak , le szidlak hogy nézel ki te büdös qrva, utána megerőszakollak,majd a füledbe súgom hogy szeretlek és minden más el van felejtve... szánalmas hogy valószínűleg évek óta szarba sem vesz és járatod rajta a fejed nem vagyok nő de állítólag george clooney jó pasi gondolj rá folyamatosan ,és qrvvára elfelejted azt a gyökeret ha félsz az 1 edül léttől vagy 100 másik férfi hajlandó 2 percen belül helyettesíteni , és megnyugodhatsz ha nyerne egy nagyobb összeget vagy 1 ő általa szebbnek tartott nővel összejöhetne 1 ből kibazna gondolkodás nélkül mert a tárgyakat ha nem kellenek kidobják az emberek.
2014. jan. 13. 23:59
 16/16 anonim ***** válasza:

"Miért kell hülyén válaszolni?"

Miért kell hülye kérdést feltenni?

2014. jan. 14. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!