Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan ne hívjam fel a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne hívjam fel a volt barátomat?

Figyelt kérdés
Nagyon hiányzik,de nem szabad.. nem is érdeklem. Megszakad a szívem :( Nappal amíg dolgom van oké,de ilyenkor annyira csábító
2014. jan. 13. 22:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mindjárt jelentkezik pár töketlen kan hogy őket hívd fel :)
2014. jan. 13. 22:55
 2/16 anonim ***** válasza:
Töröld ki a telefonodból.
2014. jan. 13. 22:56
 3/16 anonim ***** válasza:
Miért ne hívhatnád fel? Rosszul váltatok el?
 4/16 anonim ***** válasza:
Amikor úgy érzed hogy fel akarod hívni... akkor ne hívd fel. Ennyi a titka.
 5/16 anonim ***** válasza:
Torold a szamot ;)
 6/16 anonim válasza:
Nem tudom, de ha édesanyádat keresed, őt egy másik emelt díjas számon eléred.
2014. jan. 13. 22:57
 7/16 anonim ***** válasza:
foglald le magad. Ha csinálsz valamit akkor kevésbé gondolsz rá. Vagy épp fordítva, tisztán fogod látni a helyzetet...
2014. jan. 13. 22:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a telód/ jáj össze szexelni valami megbízható fiúbarátoddal, tanuld meg az integrálszámítást, járj komoly edzésekre amik lefárasztanak, olvass jókat, kezdj el tanulni egy új nyelvet :) nálam ezek válltak be szakítás után, viszont én nem fiúbarátommal, hanem lánybarátommal jártam össze. Meg rendet raktam a szombámban, ami nem volt kis munka..
2014. jan. 13. 22:58
 9/16 A kérdező kommentje:

Miért kell hülyén válaszolni? Nagyon buta az a fiú,aki látja hogy éppen mást szeretek és rámír :DD de azért próbálkozni szabad..

Na viccet félretéve szemét volt velem és nem illik egy nőnek futni pasi után minek alázzam meg magam mégjobban? Le is kevert nekem meg ilyenek..

2014. jan. 13. 22:59
 10/16 anonim ***** válasza:
olvasd végig a sok buta ember által írt idegrohamokat amit ez az oldal tárol mondjuk 2008 tól pár évnyi szabadidődet lefoglalja.
2014. jan. 13. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!