Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem teljesen jó életem van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem teljesen jó életem van párkapcsolat nélkül is. Mondhatom hogy boldog vagyok, ti mit reméltek a szerelemtől?

Figyelt kérdés

Mármint azon felül, hogy van kihez bújni, beszélgetni, közös programokat csinálni, szexelni.

Ha nélküle boldogtalan az életetek, vele is az marad, nem?

Hiszen a szerelem nem minden, csak 1 kiegészítése a dolgoknak.

2014. jan. 13. 15:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ja, és nem azt mondom, hogy nem lehet jobb, csak hogy nem lehet minden jobbá tételét ettől elvárni.

Ha elégedetlen vagy a fizetéseddel, a családoddal, akármivel, akkor utána is elégedetlen maradsz ezekkel.

2014. jan. 13. 16:10
 12/19 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek veled, kedves kérdező, aki nem boldog egymaga, az ne is reméljen kiegyensúlyozott párkapcsolatot. Mert különben függeni fog a másiktól, és csak még mélyebbre döngöli a földbe, ha netalán szakítanak.

Ugyan én ezerszer boldogabb vagyok kapcsolatban, mert kiegészít és olyan szintű közelséget tudok megélni valaki mással, tudod, intimitás, bizalom, stb, amit még a legjobb barátaim sem tudnak megadni. De ettől függetlenül tudom élvezni az életet akkor is, ha nincs barátom, bár az előbb említett okokból kifolyólag mindig arra törekszem, hogy legyen (és általában van is). :)

2014. jan. 13. 16:13
 13/19 anonim ***** válasza:

Tetszik a gondolkozásmódid, kedves kérdező.

Ilyen embereket szeretnék magam köré. :)

20F

2014. jan. 13. 16:23
 14/19 A kérdező kommentje:

Az mondjuk hozzá tartozik a dolog teljességéhez, hogy én elég sokáig nagyon nehéz körülmények közt éltem, aztán hiába volt valakim, attól még a szerelmen kívül minden más ugyanolyan sza... rossz maradt.

Most egyedül élek önmagamhoz képest jó körülmények közt, él sokkal jobb így.

Pedig már nincs is senkim.

2014. jan. 13. 16:34
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdező: Iróniának szántam :D de nincs para :D Egy véleményen vagyunk.

2014. jan. 13. 17:14
 16/19 A kérdező kommentje:

8 és 15ös, nem lehet itt tudni, van aki tényleg ezt gondolja...

De akkor pacsi.

2014. jan. 13. 17:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Hogy mi a jó a párkapcsolatban azon kívül, amit felsoroltál? Van egy társam, akire bármikor számíthatok az életben. Ott vannak persze a barátok, de 30 után egy idővel azt veszi észre az ember, hogy a barátok életében már nem elsőrendű szerepet játszik, már a családjuk a fontosabb.

Van, akivel megoszthatom az életem, minden örömöm, bánatom, akivel közösen dolgozunk a közös jövőnkért.

Aki mindig támogat, segít, mellettem áll, törődik velem, bármilyen problémám is van.

Valaki, aki az évek során már szinte a részemmé vált és lehet élni az embernek valamelyik része nélkül is teljes életet, de még jobb vele.

Amúgy én is teljesen boldog voltam kapcsolat nélkül is, nem is siettem el a párválasztást, de így most még boldogabb vagyok.

2014. jan. 13. 18:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Ja és persze, az élet minden problémáját nem oldhatja meg a párom, de segít és támogat abban, hogy én megoldjam őket.
2014. jan. 13. 18:35
 19/19 A kérdező kommentje:
18as, Szerintem is kb ez van.
2014. jan. 15. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!