Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az 5 év kor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az 5 év kor különbség mennyire sok? A lány 15 (év elején született), a fiú 20 (év végén született).

Figyelt kérdés
Nem a sz*x végett jönnének össze. A srác tiszteli a lány korát.(Meg ha le is feküdnének, akkor se az első hónapba, hanem pár hónappal később.)

2014. jan. 13. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
38%

"tiszteli a lány korát" - na persze. Egyébként se tisztelni, hanem tiszteletben tartani kellene. Ami kb. azt jelentené, hogy tartózkodik tőle, egyáltalán nem kezd vele.

5 év később semmi, de most sok. De ezt úgyse fogod belátni.

2014. jan. 13. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Ütős különbség. Szerintem felejtős.
2014. jan. 13. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Én se hittem el 15 évesen, hogy sok. Ott még 1-2 év is sok. 20 fölött már kitolódnak a határok, de ha és amennyiben egy srác érettebb, a korának megfelelően viselkedik, gondolkozik, akkor egy 20 éves lány és egy 25 éves fiú közt is lehetnek óriási különbségek.

Ettől függetlenül gondolom édes mindegy mit írunk, mert lesza.rod és csak azt a véleményt veszed figyelembe, ami tetszik neked és azt írja majd, hogy ugyan semmiség, mert az legalább megerősít abban, hogy jó lesz, holott a lelked mélyén te is érzed, amit a többiek írnak, hogy azért sántít így azaz 5 év.

2014. jan. 13. 15:21
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Egy a képlet. Nem mindegy, hogy 15/20 vagy 20/25 vagy 25/30. A 15 még kicsi lány. 18/20 lenne az ideális. Egy 20 éves már rég túl esett azokon a dolgokon ami egy 15 évesnek még csak kezdődik. Én személy szerint meghagynám a saját korosztályának már csak az ismeretlen miatt is. Én is láttam már 20 éves szemmel a világot, és szerintem kell oda az 18 év érettségi szint.
2014. jan. 13. 15:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Mért ne látnám be? Mért sz*rnám le? Örülök, hogy össze kevertek a XXI. századbeli tini p*csákkal akik csak sz*xre mennek.Gondolkodásom is totál más. Ha összejövök egy sráccal nem az az első, hogy na akkor most feküdjünk le. Engem ez a "szeretkezés", ilyen sz*x, olyan sz*x, most így, mos 69. sose tudott érdekelni.
2014. jan. 13. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem nem olyan nagyon brutál, de talán még várni kéne egy évet egy komolyabb udvarláshoz, de dumálgatni, meg egyszer-egyszer közös programokat csinálni most egyelőre csak barátként, talán lehet.
2014. jan. 13. 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:
76%
Próbáljátok meg, de szerintem ez így nem fog működni!
2014. jan. 13. 15:40
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

De kicsi lány! Ki a fenét érdekel, hogy TE nem akarsz szexelni? Egy 20 éves fiú akar. Ha nem akar, hazudik vagy pedig nem egészséges.

Ebből a megnyilvánulásodból is látszik, hogy az közel se vagy olyan érett, mint amilyennek hiszed magad.

És a szex egyébként is csak egy dolog. Van ott még rengeteg, amiben nem veheted fel a versenyt egy idősebbel.

S ha egy 20 évesnek ezek ellenére mégis te kellesz, akkor vele is probléma van.

Például az, hogy nem is találna magához korban jobban illőt, mert annyira éretlen.

2014. jan. 13. 15:50
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
Egyáltalán nem sok! A párom és köztem 8 teljes év van...Én 17 vagyok ő pedig 25....pont ma van,hogy 1 éve együtt vagyunk. Nagy a szerelem...a sex terén pedig várt és akkor történt meg,amikor én úgy éreztem,hogy akarom! Sok szerencsét!
2014. jan. 14. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!