Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm gyakorlatilag minden nap beszél azzal a sráccal, kérdőre kéne vonnom?
Tavasszal szakított velem a barátnőm, és a szakításunk után valamennyivel elkezdett kavarni ezzel a sráccal, aki egy csoporttársa egyébként, le is feküdtek, és a srác szerintem eléggé bele is szeretett..
A barátnőm nem hinném, mivel engem választott újra, és ő szakította meg a kapcsolatot a sráccal.
Viszont egy ideje látom, hogy facebook-on állandóan ott vannak tőle az üzenetek. Azt nem látom, hogy mik, de sokszor belép előttem a facebook-jára a barátnőm, és amikor nézi az üzeneteit, akkor látom a srác nevét... na meg a chat listáján is kb 2-3. helyen áll mindig... szóval feltételezem eléggé sokat beszélhetnek. lehet, hogy persze csak a sulis dolgokról, de ez akkor is gyanús.
De ha meg lenne köztük valami, akkor nem lépne be úgy, hogy ezt lássam, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!