Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lesz így ebből, hogy fogok valaha is tovább lépni?
Nagyon régóta akarjuk egymást, mikor megismerkedtünk mással jártam, de annyira kellett nekem, hogy szakítottam. Akkor persze egyből együtt voltunk, és annyira jó volt ez az egész időszak... de sajnos nem tud olyan dolgokat megadni, amit egy kapcsolatban elvárnék, nem is alkalmas rá, hogy kapcsolata legyen...:( Szakítottam vele, közben voltam mással, de vele is szakítottam inkább, és most egy ideje találkozunk elég gyakran, és végig szex-szel töltjük az időt (meg persze sok beszélgetés is közben, de a szex miatt találkozunk). Olyan ösztönös vágy van köztünk, amit egyszerűen nem tudok elengedni, annyira csodálatos vele a szex, senki más nem tudja megközelíteni se, minden érintése tökéletes, és ahogy bánik velem... oh ez valami hihetetlen jó...
De hogy fogok így tovább lépni valaha is?
Viszont, amíg mással jártam és vele próbáltunk távol maradni egymástól, akkor is ugyanígy kellett és állandóan rágondoltam.
És ő is ugyanígy van egyébként, nem tudunk túl lépni egymáson, és senki más nem kell.
Viszont a kapcsolat meg nem működik és ez az egész sehova se vezet így.
Mi lesz ebből? :((
Hát.... kérdező... egyszer próbáld ki, milyen az, amikor egy kapcsolatban meg akarnak változtatni, folyton rendre akarnak utasítani, helyre akarnak tenni...
Tényleg próbáld ki. Én is azt hittem, hogy nekem ez kell, de az önértékelésem még nagyobbat zuhant (pedig látszólag magasan van ám, de ez csak kifelé tűnik így). Mindenesetre válás lett a vége...
Pont az elfogadás az, amit mindenkinek meg kellene tapasztalni egy kapcsolatban, mert hosszú távon bele lehet őrülni abba, ha valaki a saját képére akar formálni (olyan meg nem lesz, aki olyanná akar formálni, amilyen te szeretnél lenni... olyasmi csak az elfogadás által működik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!