Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rángassam ki a páromat a depresszióból?
Figyelt kérdés
a helyzet a következő. van egy párom. több éve együtt élünk. 2 hónapja született kisbabánk. ő már előtte is nagyon sokszor rosszkedvű volt. többször volt rossz a kedve, a hangulata mint jó. nem tud úgy örülni dolgoknak. mostanában pedig még rosszabb a helyzet mert ugye nem is érek rá a picitől annyit foglalkozni vele mint régen. de nem ez az oka a rosszkedvének hiszen előtte , jóval a pici születése előtt kezdődött. sokszor azt sem tudja megmondani mi a baj. csak fekszik a takaró alá bújva fél napokat. minden pici kis problémát hatalmas kudarcnak él meg, és egy senkinek érzi magát. mit csináljak? vagy hogyan segíthetnék rajta? ez már depresszió lehet vagy ez még csak az előszele? segítsetek kérlek. várom a tanácsokat, mert én már mindent kipróbáltam de sajnos ez a dolog már veszélyezeteti a kapcsolatunkat is.2014. jan. 13. 00:34
11/17 anonim válasza:
Nem csalt meg téged véletlenül?
12/17 A kérdező kommentje:
az a baj hogy ... de. megcsalt. legalábbis nekem egy csók is megcsalás. nem is olyan rég pedig 3 hónapos terhes voltam és kidobott egy k..váért. bocsánat*. és egy hónapig vele volt... de megbeszéltük a dolgokat..
2014. jan. 13. 00:52
13/17 anonim válasza:
Megbeszélni megbeszéltétek, de ez még nem jelenti azt, hogy le is zárta magában.
Az midenesetre előremutató, hogy emiatt nem tud tükörbe nézni, de a lelkiismeretével való elszámolást saját magának kéne elintéznie.
Ebben sokat neki nem tudsz segíteni. Talán emészti a bűntudat, vagy összezavarodott és nem tudja mit akar már.
Zűrös helyzet.
14/17 A kérdező kommentje:
igen eléggé az. de nem akarom tovább ezt. és nem akarom hogy ez így tönkretegye a családi életet. valamit csak tudok csinálni.
2014. jan. 13. 01:03
15/17 Költőnő? válasza:
ha leteszitek a picit és esetleg tud rá nézni vki mondjuk egy órára, menjetek el sétálni. És kommunikáció.
16/17 anonim válasza:
szerintem csak rájött, hogy nem veled akar élni, a gyerek összeköt benneteket ami méginkább nehezít a dolgon
lehet hogy semmi igazság nincs abban, amit mondok, mert ez alapján tényleg, csak tippelgetni lehet, ne legyen igazam.
remélem megoldjátok a dolgot
17/17 menta34 válasza:
"elég sűrű a nemi életünk"
Minden megcsalt nő szerint ő tökéletes volt a szexben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!