Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rángassam ki a páromat a depresszióból?
Figyelt kérdés
a helyzet a következő. van egy párom. több éve együtt élünk. 2 hónapja született kisbabánk. ő már előtte is nagyon sokszor rosszkedvű volt. többször volt rossz a kedve, a hangulata mint jó. nem tud úgy örülni dolgoknak. mostanában pedig még rosszabb a helyzet mert ugye nem is érek rá a picitől annyit foglalkozni vele mint régen. de nem ez az oka a rosszkedvének hiszen előtte , jóval a pici születése előtt kezdődött. sokszor azt sem tudja megmondani mi a baj. csak fekszik a takaró alá bújva fél napokat. minden pici kis problémát hatalmas kudarcnak él meg, és egy senkinek érzi magát. mit csináljak? vagy hogyan segíthetnék rajta? ez már depresszió lehet vagy ez még csak az előszele? segítsetek kérlek. várom a tanácsokat, mert én már mindent kipróbáltam de sajnos ez a dolog már veszélyezeteti a kapcsolatunkat is.2014. jan. 13. 00:34
1/17 anonim válasza:
Jár dolgozni? Ott hogy viselkedik vajon (a kollégákkal?) Ezt jó lenne tudni.
2/17 anonim válasza:
Ez már enyhe depresszió...
Munkahelyen minden rendben?
Nem volt valami olyan esemény amivel össze tudnád kötni a hangulati változását?
3/17 anonim válasza:
Én azt tanácsolom, hogy forduljon orvoshoz.:/
4/17 anonim válasza:
Meglepiből elégítsd ki orálisan többször is egy héten. Ha ez sem válik be, akkor ott tényleg nagy a baj :/
5/17 Költőnő? válasza:
mozgásra próbáld rávenni, az mindig segít.
Ha súlyosbodik, orvos. Ezzel nem szabad viccelni
6/17 A kérdező kommentje:
novemberben tették ki a melohelyről.. de ez már sokkal régebben kezdődött. elég sűrű a nemi életünk. de ez nem segít ezen. sajnos. a melohelyen meg társaságban próbálja magát tartani.. de ha pl elmegyünk egy baráthoz vagy akárhova ahogy kilépünk az ajtón látom rajta egyből hogy már megint....
2014. jan. 13. 00:42
7/17 anonim válasza:
Szégyenli magát. Valamiért állandó kudarcérzete van. Kislányotok született..?
8/17 A kérdező kommentje:
igen kislányunk. és annyira örültem neki mert már régóta arról beszélt h ő kislányt szeretne. szóval ez sem lehet a baj.. meg azt mondja hogy undorítónak látja magát... pedig nem az. nem azért mondom mert az én párom. de helyes nagyon.
2014. jan. 13. 00:45
9/17 anonim válasza:
"Kislányotok született..?"
Téged mikor vertek fejbe utoljára szívlapáttal? Mert ha a héten még nem akkor írj! Reggelre ott leszek!!
10/17 anonim válasza:
Akkor itt valami súlyos önértékelési zavar lesz amire a munkahely megszűnése, stb még rátesz egy lapáttal.
Szerintem szakorvosi segítség kell, ha ő is beleegyezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!