Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális 7éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális 7éve kapcsolatban,2éve együtt élünk és nem vagyunk közös kasszán?

Figyelt kérdés
Röviden, a nagy problémát! 7éve vagyok együtt a párommal és 2éve élünk együtt! Pár hónapja munkanélküli lettem, h tudjak tanulni. Megkönnyebbítsük a helyzetünket! A 2év alatt nem voltunk közös kasszán, de igazából nem is zavart, mert úgy voltam vele most mindenki legalább megtudja azokat a dolgokat venni amit eddig nem tehetett! Most a munkanélkülipénznek a fele csak az albérletre megy el a másik fele a bérletemre és megélhetésre! A párom 4x annyi pénzt keress mit én kapok! Neki így egyszerű, mert ha ki is fizeti az albit marad neki bőven minden másra! Mégis elvárja, h mindenbe Én is ugyan úgy kivegyem a részem. Hát igen de nincs miből! És így megy a feszültség veszekedés! Sajnos elrontottuk mert ha már az elején, közös kasszán lettünk volna most nem lenne ez! Nem tudom mi legyen, úgy érzem a kapcsolatom rá ment erre! Sztem egy kapcsolatnak nem így kellene működni, az utóbbi időben nem megyünk sehová. Mert állítása szerint nincs rá pénz. Nem bújunk már egymáshoz. Teljesen kiábrándultam! Szerintetek mi legyen?
2014. jan. 12. 23:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hasonló volt nem régen a helyzet az én pasimmal is. Közös kassza utána sem volt, én nem igénylem. Megbeszéltük a dolgot, jó hosszú kiselőadásomba telt, de felfogta végül, hogy ezt én hogyan értékelem a kapcsolatunk szempontjából. Azért is volt nekem fura a pasid és a saját pasim hozzáállása, mert tudom, hogy hasonló helyzetben csak fordított felállásban én hogyan viselkedek. Egy szó nélkül tartottam el a párom amíg szükséges volt, kérnie sem kellett, természetes volt. Pofoncsapás volt szembesülni vele, hogy ezt nem mindenki gondolja így. Nem elég, hogy kérnem kellett a segítségét, még vacillált is, hogy adja-e. Majdnem szakítás lett belőle.
2014. jan. 13. 00:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Próbáltam megbeszélni vele,de ő azt mondta csak akkor lesz közös kassza,ha újra rendes fizetésem lesz..de az még elég messze van! Komolyan úgy érzem hogy a pár hónap alatt sikerült úgy rendesen kiszeretnem belőle..annyira kiábrándított! Folyamatosan veszekedünk ezen,nem nézünk már egymásra! Én eddig szerintem a rózsaszín ködben éltem,h ezeket a dolgokat nem vettem észre,sajnálom hogy így alakult....
2014. jan. 13. 01:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia a 10es vagyok.

Azóta változott valamit?

2014. jan. 16. 02:17
 14/16 anonim válasza:

érdekes, hogy a pasik hogy el tudják fogadni, ha a nőnek természetes, hogy eltartsa őket szorult helyzetükben, de forditva ez nem automatikus. sajnos tapasztalatból beszélek.

szerintem semmi baj a külön kasszával, főleg, ha nem vagytok házasok és gyerek sincs. de meggondolnám, mennyire empatikus ez a fickó, ha elvárja, hogy a kiadásokat közösen fizessük akkor is, ha neked nincs annyi pénzed sem, mint korábban. biztos stabil érzelmi alapokon áll a kapcsolat?

2014. jan. 20. 22:14
 15/16 anonim ***** válasza:

7 ev utan??? 2 ev egyutteles mellett???

Hat sracok, akarki mondhat itt akarmit, de szerintem ez gusztustalan! 7 ev utan ennyit nem erdemel az ember parja?! Tanulni meg pont azert tanul - tobbek kozott- hogy jobb fizetese legyen, jobb eletszinvonalon tudjanak megelni - gondolom.

Anyum meg mostohafater van kulonkasszan... mar tobb mint 7 eve vannak egyutt: csak a hiszti megy a penzen.

2014. febr. 11. 08:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Megbeszélted vele a tanulàst, meg hogy esetleg tàmogasson? Mert, ha nem vontad be ebbe a döntésedbe, akkor miért vàrod el tőle, hogy segítsen?

Egyébként mi pont a közös kassza miatt mentünk szét...

Mert valahogy az exem mindig mindent meg tudott magànak venni. Amikor meg én mentem a boltba bébiételt és pelenkàt venni a gyerekünknek, màr nem volt pénz ilyen "luxusra"... Azt hajtogatta, hogy legyek neki hàlàs, mert ő sokkal többet beletesz a közösbe.

Azóta külön vagyunk. Nincsenek anyagi problémàim, sőt még nyaralni is el tudok menni a gyerekkel...

Szóval a közös kassza se mindig előny...

Nem àrt, ha van sajàt pénze az embernek.

2018. aug. 3. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!