Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális 7éve kapcsolatban,2éve együtt élünk és nem vagyunk közös kasszán?
Szia a 10es vagyok.
Azóta változott valamit?
érdekes, hogy a pasik hogy el tudják fogadni, ha a nőnek természetes, hogy eltartsa őket szorult helyzetükben, de forditva ez nem automatikus. sajnos tapasztalatból beszélek.
szerintem semmi baj a külön kasszával, főleg, ha nem vagytok házasok és gyerek sincs. de meggondolnám, mennyire empatikus ez a fickó, ha elvárja, hogy a kiadásokat közösen fizessük akkor is, ha neked nincs annyi pénzed sem, mint korábban. biztos stabil érzelmi alapokon áll a kapcsolat?
7 ev utan??? 2 ev egyutteles mellett???
Hat sracok, akarki mondhat itt akarmit, de szerintem ez gusztustalan! 7 ev utan ennyit nem erdemel az ember parja?! Tanulni meg pont azert tanul - tobbek kozott- hogy jobb fizetese legyen, jobb eletszinvonalon tudjanak megelni - gondolom.
Anyum meg mostohafater van kulonkasszan... mar tobb mint 7 eve vannak egyutt: csak a hiszti megy a penzen.
Megbeszélted vele a tanulàst, meg hogy esetleg tàmogasson? Mert, ha nem vontad be ebbe a döntésedbe, akkor miért vàrod el tőle, hogy segítsen?
Egyébként mi pont a közös kassza miatt mentünk szét...
Mert valahogy az exem mindig mindent meg tudott magànak venni. Amikor meg én mentem a boltba bébiételt és pelenkàt venni a gyerekünknek, màr nem volt pénz ilyen "luxusra"... Azt hajtogatta, hogy legyek neki hàlàs, mert ő sokkal többet beletesz a közösbe.
Azóta külön vagyunk. Nincsenek anyagi problémàim, sőt még nyaralni is el tudok menni a gyerekkel...
Szóval a közös kassza se mindig előny...
Nem àrt, ha van sajàt pénze az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!