Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány pontot adnátok mostani párotok külsejére? (1-10, ha van)
Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 11:48
11/24 anonim válasza:
Nekem Ő 10/10. De nem a küsejébe szerettem bele, hanem hosszú hónapok alatt a lelkébe.
12/24 anonim válasza:
Nem minden a külső.Lehet valaki szép vagy jóképű,ha belül üres vagy olyan a természete,ami például taszító.Vagy nem érzi jól magát bőrében.
Aki boldog és jól érzi magát,belőle sugárzik a pozitívum és ez a külsején is látszik.
Egy ember nem csak külsőleg lehet szép,hanem belsőleg is,és az mindennél többet ér.
13/24 anonim válasza:
10/10 amit már látok benne, de a megismerkedésünkkor egy hét és feles volt :D azóta nekem ő a legtökéletesebb :D
14/24 anonim válasza:
Lehet itt azzal jönni, hogy jó belső, meg szép lélek stb.. Akkor forditsa ki mert külsőre meg okádék és hiába a lelki társam ha rosszul esik ránéznem. Én akartam szeretni, tényleg...de nem ment.. hiába *10 belsőre. Nem tudok vele együtt lenni mert mégis a testét kéne ölelnem nem a lelkét. Igy szerintem az csak duma, hogy a belső a lényeg.Ez csak akkor van igy ha a külső elfogadható. Ha nem akkor meg se fogod ismerni a lelkét ha nem jön be hiába szeretted meg lelkileg varázsolt el a személyiségével stb nem fogsz vele járni, megtartod barátnak. Igazat kell adnom a himsoviniszta pasiknak ebben mert bár nő vagyok azt látom bizonyos külső alatt mindegy hogy nézel ki a kutyának nem kellesz.
17/24 anonim válasza:
Saját tapasztalatomból írtam,hogy hiába a jó külső. Ő külsőre nagyon jó számomra és sokak véleménye szerint is,de mit érek vele,ha amúgy befolyásolható,önállóbb a kelleténél,nagyon makacs,sértődékeny kis gyerek.Számomra ezek nem férfias tulajdonságok.Hiába néz ki jól.
18/24 anonim válasza:
Többre tartom a páromat annál, mint hogy dehumanizáljam és tárgyiasítsam azzal, hogy számokban mérem az értékét.
A partnerem teljesen kielégíti az igényeimet esztétikailag és szexuálisan, ennyi nekem bőven elég.
19/24 A kérdező kommentje:
én 10/10-et kaptam a barátnőmtől,de magamnak csak olyan 6-ot adnék.
2014. jan. 11. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!