Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő meleg fiúk! Mennyire könnyen találtatok rá a mostani párotokra?
Elég könnyen, egy meleg társkeresőn ismertem meg, bár azért elég sokáig keresgéltem, amire normális srácot találtam.
26/F
Kedves kérdező!
Annyira bonyolult a téma, mint átlagos heteroszexuális kapcsolatoknál. Utólag, mosolyogsz egyet és azt mondod milyen szerencséd volt stb.
de igen, nekem is volt ilyen boldogtalan reményvesztett időszakom mint most neked [nyilvánvaló, a kérdésedből kitűnik most ezen mész keresztül] azt üzenem, egy nap kisüt a nap, és a téli bút tavaszi virágzás váltja!
Tök véletlen ismertem meg őt, tök durva mindkét jelöltem esetében, igaz a hercegem tisztán levesz a lábamról, ugyanolyan zenét hallgat, nálam is magasabb stb. hosszú erénylajstrom ;3 Lényeg, azt üzenem ne add fel! Hidd el, ha messze is lakik, a szerelem határtalan! Igazi példa egy heteroszexuális pár, ahol az egyik Bihari a leányzó meg Baranyai. Úgyhogy, ha mással nem is, vigasztald magadat, hogy igen, egy nap mindennek eljön az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!