Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Ti hogy udvaroltok egymásnak?
Hány éves a kedves kérdező? Nekem is írhat privátot ha gondolja. Semmi komoly! Ne képzeld azt hogy ez olyan bonyolult dolog. Egyszerűen úgy udvarolsz ahogy kell, barátkoztok stb. s úgy.
Viszont, már rájöttünk páran, hogy a spontán dolgokból születnek a legjobb dolgok. Egyik barátom a Tescoba találkozott véletlen egy sráccal, s úgy lett ebből kapcsolat. de tudok sok sztorit, a lényeg egy! a fő a bizalom s hogy megértsétek egymást!
Mindenkinek van párja, csak még nem ismerkedett meg vele!
Az én szerelmem is olyan, igaz én a hírekbe láttam múlthéten, de őt meg nem is gondoltam hogy megismerem, egyszer, csak úgy írtam egy válaszra vlami privátot és pff. életemet ismertem meg. a teljesen, spontán, teljesen véletlen dolgokból születnek a legmaradandóbb, legjobb legcsodálatosabb dolgok! Már, egy egész életre megtanultam ez! Igen, azt a srácot is, aki a legközelebb lakik hozzám stb. őt is véletlen ismertem meg, igaz ott meg egy hülye meleg témájú kérdésemre válaszolt. Persze ő is szimpi, csak most ez a srác akit pár hónapja ismerek elrabolta a szívem. És múlthéten a hírekbe volt ami miatt meg majdnem a mentők vittek el.. ;3
Mi néhány hete vagyunk egy pár, és ha nem is találkozunk minden nap, minden nap írunk egymásnak legalább facebookon, illetve telefonon beszélünk. De úgy alakítjuk a dolgokat, hogy egyre többször találkozzunk, csak neki a családja előtt fedősztori kell, mert róla nem tudják. Amúgy sokszor szólítjuk egymást kicsimnek, édesemnek, szerelmemnek stb.
26/F
Ugyan úgy, mintha heteró pár lennénk.
Beszélgetések, találkozások, első érintések, titkok, első csók, bizalom, első szex, aztán a második, harmadik stb.
Inkább leírom a saját történetünket, sokkal kézzelfoghatóbb:
társkeresőn találtuk meg egymást, majd skypeon beszélgettünk egy csomót, számot cseréltünk és egyszer csak sor került a személyes találkozóra is :) A harmadik randin csókoltuk meg egymást először. Később jött a többi ;)
A lényeg, hogy barátkozás, az együtt eltöltött idő az egésznek az alapja.
Mi is néhány hete vagyunk együtt. Sokat beszélünk, amennyire csak tudunk, találkozunk, a nagy távolság ellenére is. Naponta vagy skype, vagy sms, vagy telefonon kommunikálunk. (És természetsen ezek kombinációi, és variációi).
Csinálok sütit, vagy édességet, vagy mást amit el tudok vinni Neki. Imádom :P
Sok-sok puszit kap, mert nagyon szeretem, nagyon szeretem adni Neki, és mert megérdemli.
Mindig mondom Neki, hogy imádom a borostáját :P
Mi nem társkeresőn és nem is a tescoban találkoztunk!:P :D egy castingon találkoztunk, és egyből megvolt az az érzés, a szikra aminek kellett.. majd jött az első randi, és egyből éreztük, h ez más.. ez több mind az eddigiek, pedig még mindennek az elején.. sőt a legelején voltunk, de mégis ezt éreztük, és ezt követte a többi randi, a folyamatos beszélgetések skypeolások és társaik.. :-))
Ő állandóan becézget! imádom is miatta:$$ vagyok: "kicsim.. nyuszii.. cukii.. édes.. krémes.." és ehhez hasonló édesség és cukii becenevű:$:D
és Ő imád adni.. énmeg kapni:$:P:D persze én is ajándékozom, de nagyvonalakban Ő a fő ebben:))
nekem nagyon tetszenek:D szerintem aranyosss:)) jo nem feltétlen mások előtt, ott azért inkább cikiixD:D
dehát mások vagyunk:) nekünk utcán sem probléma ha meglátnak.. ezek vagyunk.. miért mutatnék mást?!:D:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!