Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány barátja volt eddig a mostani barátnőtöknek?
4
Engem nem érdekel.Most velem van,engem szeret.Ha meg megcsalna akkor tudja mit tennék.Így megtisztel azzal,hogy szakít.
Nőként írom, lehetne tapintattal rád, oké, h szóba kerül, de nem kell mindent elmondni. Én pl. sosem mondtam, h kivel mit, s nem is dörgöltem az orra alá, bár nem is volt mit, hisz eddig Ő legeslegjobb mindenben, minden téren s ezzel tisztában is van, mondom és látja is rajtam, mennyire kész tudok lenni Tőle. Igaz tudja mennyien voltak, nem zavarja és engem sem, h neki mennyi volt, sosem foglalkoztunk ezzel a jelen van, a múlt az elmúlt.
Tudom könnyű ezt mondani, de ne kattogj rajta attól nem lesz jobb!
Nekünk könnyebb, hisz nem így állunk a dolgokhoz, s elfogadjuk a másikat olyannak, amilyen és szeretjük egymást.
Mondtad neki, h nem esik jól, vagy, h ennyire nem kéne erről beszélnie? Vagy, ha gondja van, ne így próbáljon rávezetni, hanem mondja meg mi a baja?
Mivel fiúk/férfiak a szóból értenek, vagy a tettekből, nem az utalásokból.
(pl. ha olyanom van akkor elkezdem sz*pni, szerencsére vevő rá, aztán szex is lehet, v., ha neki van igénye, simogat csókol és lesz folytatás)
Az sem jó a kapcsolatban, ha nem tudnak az emberek tabu nélkül beszélni, mer megmérgezi egy idő után a kapcsolatot. Sok lesz a ki nem mondott szó, a durci sértődés, esetleg a hiszti, ami nem vezet semmire.
Nálunk szerencsére nincs tabu.
Nem könnyű, mer melyik kapcsolatban van minden jól és toppon, de ha van türelem és megtudják beszélni és tenni is érte nem lesz gond és ha komolyan gondolják, nem fér bele a szakítás v. megcsalás, könnyebbik megoldás, mer hátha a másik jobb lesz, de mi van, ha nem, igaz mérlegelni kell, h mi szól mellette és ellene, meghozni a döntés és utána azzal tudni együtt élni.
A lényeg beszéld meg vele, h vegyen vissza a sztorizásból és ha gondja van mondja meg.
Vagy esetleg fel sem tűnik neki, nem veszi észre magát, h neked nem esik jól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!