Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szeretem a párom, de már nem kívánom?

Figyelt kérdés

Régen kívántam,mindig én kezdeményeztem,majd jött az elutasítás,újra és újra,és nekem már nincs is kedvem vele ilyesmikhez.....ő meg persze vígan elvan,hisz már ott tartunk h neki a havi egy-kettő is elég....

Nem merek elmenni szórakozni sem,mert habár szeretem,félek h megcsalnám mert vágyok már arra ,hogy ilyen szinten is nő legyek mellette(ő rengetegszer mondott rám bántó szavakat,csak mert kívánom vele...)

Volt/van valaki ilyen helyzetbe?

22/l

2014. jan. 11. 11:23
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Dugj félre. Az a szokásotok
2014. jan. 11. 11:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem,még régen olyan pasimat sem csaltam meg aki megérdemelte volna....
2014. jan. 11. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
te egy tündér vagy
2014. jan. 11. 11:27
 4/9 A kérdező kommentje:

gondolom ez irónia volt....de nekem vannak elveim,úgy gondolom egy csajnak legyen már annyi gerince,hogy nem csal meg egy pasit sem,akármilyen helyzet van.

és igen van,hogy ezt az elvet nehezebb tartani,miközben hónapok óta alig szexelsz,de attól még tartani kell.

2014. jan. 11. 11:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ti már nem szeretitek egymást csak megszokásból vagytok együtt. Szakítsatok és keressetek mást, ebben a sorrendben és ne fordítva.
2014. jan. 11. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg zárd le ezt a kapcsolatot. Ha ennyi idősen havi 1-2 elég neki, akkor mi lesz 10 év múlva? Amúgy meg nagy az esélye h te vagy az, akit megcsalnak.
2014. jan. 11. 11:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem csal meg,mert ha épp nem dolgozik,akkor folyamatosan együtt vagyunk....
2014. jan. 11. 11:36
 8/9 kolosszus22 ***** válasza:
Szakítanék, ez már csak nyűglődés!
2014. jan. 11. 11:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Kommentek alapján jó gondolkodásod van kérdező de szerintem sincs nagy jövője így a kapcsolatnak...meg kell beszélni ha meg lehet v vége és mind2töknek jobb lesz
2014. jan. 11. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!