Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fontos, kérlek akinek bármilyen véleménye is van, tudna erre minél több választ adni? Bővebben lent.
Kérdező, te nemhogy érettebb nem vagy a korodnál, de a nagy átlagot is bőven alulmúlod, annyira buta vagy.
Az egy dolog, hogy egyszer bedőlsz egy ilyennek, de utána miért folytatod?????
Ok, elolvastam. De a véleményem nem változott.
Nem szeret téged. Egyáltalán, semmilyen szinten. Esetleg megfektet, ha hagyod, de ennyi.
Soha, soha, soha ne kezdj olyan férfival – kor mindegy, jelen esetben – aki lealázza, megszégyeníti a nőket. Mindegy, hogy barátnőről, rokonról, vagy miről van szó.
("A csaját folyton lealázza a táborban is, lebeszéli lehülyézi, ordibál rá nyilvánosan")
Első voltam (27/N)
Én tánciskolába sem járnék. Csak azzal szemétkednek aki hagyja magát. Te mindent megteszel, hogy legyen egy kis fájdalom a szívedben.
De az nagyon undorító, ahogy a férfi viselkedik.
Hagyd a tánciskolát, és többet nem menj a közelébe.
A leveledtől semmi nem fog megváltozni csak bátorítást kap, hogy tényleg megvan a képessége hozzá, hogy esztelen tinket kúrjon, mert a karjába szédületük egy sóhajára.
Szánalomra méltó a helyzeted. Ezen javítani nem tudsz, de kikerülni kikerülhetsz belőle.
15 évesen ilyen hülyének lenni. Na jó, valahol érthető.
Egyszerű a helyzet, van egy tinipin..ája akit folyamatosan kúrogathat, közben vezet egy tánciskolát, ahol mégtöbb kis naiv idiótát (mint te) molesztálhat és húzogathat kedvére.
Ügyes pedofil, gondolkodás nélkül lelőném az ilyet.
Mutasd meg a leveleket, és a beszélgetéseket a szüleidnek, amiket vele írtál. Majd mesélj el mindent.
Ha van benne használható bizonyíték, megkapja, ami jár neki.
Ha ezt megteszed, akkor leszel okosabb, érettebb, mint a korodbeliek.
Így még egyenlőre hülyébb vagy csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!