Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teccik egy srác. Milyen jó dumákkal lehetne leszólítani?
Szeal az a teljes szitu, h tecik egy srác (ő 15 én13) és lesz egy buli, ahol szeretném hogyha felfigyelne rám, de elötte szeretném leszólitani, vagy valami kedves dumát bevetni...
Van valami bevált vagy hasznos módszer?
Lécci' segítsetek...
Hiába vagy fiatalabb, a fiúk nagyrésze(én is)
zavarba jönnek,ha odamész hozzájuk és csak úgy elkezdessz beszélgetni...
Ezért szokták úgy hogy ha van közös ismerős akkor megkéred hogy mutasson be...
Ha erre nincs lehetőség, akkor mondjuk tánc közben kerülj a közelébe,és szimplán lépj a lábára!
utána kérj bocsánatot és mutatkozz be!
Innentől már könnyebben megy:)
(Egyébként magán vélemény de nem értek egyet vele hogy 13 évesen buliba jársz és pasit akarsz felszedni magadnak...
Nem kell azt elsietni!)
A srác pedig már 4 hónapja teccik, de eddig csak szemezgetés volt,meg ,,véletlen" egymáshoz érés...
És most itt lesz az alkalom, hogy végre szóba egyelegjek vele...és ehezz szeretnék minnél több tanácsot...
Ezt mondjam neki? :D
Egyébként köszi :)
(MSN nyelv átka...)
Ja, újmagyar nyelv. Nagy testvér örül.
Ha már megszólítani szeretnéd, és nem azon töprengesz, hogy oda merj-e menni: már fél siker.
Szinte bármit mondhatsz neki, csak ne rohand le. Ha már szemez veled, könnyű továbblépni.
14:58-as vagyok. Csak vicc volt. :) én is így szoktam msn-en írni.
Hát,kérdezd meg hol lakik, melyik suliba jár...
Mondd neki, hogy "Jó az inged, leveszed?":D
Nah jó neem:D ezt ne mondd XD
Amúgy ha már volt szemezés, meg egymáshoz érés, akkor már sínen vagy szerintem;)
Szerintem is inkább kérj meg egy ismerőst, hogy mutasson be titeket egymásnak, vagy "véletlenül" lépj rá, érj hozzá stb:)
De semmiképpen ne nyomulj!!! az nem szép egy lánytól/nőtől:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!