Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire igaz az szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az szerintetek hogy ha a fiú a lány számára csak haver akkor az az is marad, viszont a lányhaver előléphet barátnővé a fiú számára?

Figyelt kérdés

Tehát olyan szituban hogy az adott emberke párja féltékeny emberünk haverjára/havernőjére. :) Én lányként sose léptetném a havert a barátom helyére (ezért járok azzal akivel). Viszont a pasik szerintem könnyebben engednek a szerelmes havernőnek, mint a csajok a szerelmes havernak.

Röviden; több pasi marad a friendzone-ban, mint lány.

Szerintetek ebben van igazság?

2014. jan. 9. 21:30
 1/2 PearlDiver ***** válasza:
Szerintem abszolút, mert a lányok valamiért előnyös helyzetben vannak a fiúkkal szemben, a srácok nehezebben utasítanak vissza valakit, aki tetszik nekik. Persze lehet, hogy csak naiv vagyok :/
2014. jan. 9. 21:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, több pasi marad a friendzone-ban, mint lány. DE! Mindkét eset előfordul. Nekem sok fiúbarátom van, közülük többen bevallották már, hogy többet éreznek irántam, de mindegyiküket visszautasítottam, mert csak barátnak tekintem őket. Viszont egy barátom van, aki iránt én érzek többet, ő viszont sajnos nem. :(

20/N

2014. jan. 9. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!