Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezzel a fiúval?
Hat szerintem hagyd ott es valassz engem!! :)
Amugy ez velem is elofordult ugy hogy en vagyok.a fiu es en csinaltam igy egy lannyal. H miert....talan azert mert nem akartam h a haaverok lassak hogy is udvarlok en. Es h milyen erzekeny vagyok.
De megbantam..ahogy telnek mulnak az evek egyre okosabb lesz az ember es az az egy biztos hogy tobbet ehez hasonlot nem csinalnek.
Nalam arrol is szol a dolog mintha kicsit igy akartam volna bevagodni...udvarolni..menozni a csajnak. Hat nem jott ossze....
Bocsi a helyesirasi hibakert.
18/F
Kommunikáció.
Nem poén. Beszéld meg vele hogy attól még hogy ott a haver viselkedhetne normálisan. Minimum elvárás hogy ne nézzen egy senkinek haveroknál... Minden helyen ugyanannyi legyen a szint. Ha nem veszi észre magát akkor mondd el neki részletesen a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!