Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki szereti az ilyen lányokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki szereti az ilyen lányokat?

Figyelt kérdés
Elolvastam pár ilyen kérdést,hogy milyen a tökéletes lány,a fiúknak milyen lányok tetszenek,stb.És kiderült,hogy magányosan fogok megdögleni egy férjnek titulált zsák krumplival és 36 macskával.:D Mert hogy én sem törékeny,sem titokzatos(amit amúgy nem értek,hogy miért keres minden fiú ilyen elcseszett női Edward culleneket),sem tündibündi,főzni sem tudok,érzékeny se kifejezetten és masni sincs a hajamban. Én olyan kapcsolatot tartanék magamnak ideálisnak,ahol jókedv van,sok humor,jó szex:),el lehet beszélgetni a legkomolyabb témáktól kezdve a legnagyobb idiótaságokig,meg lehet vitatni Emma Watson orrgörbületét és mindkét fél őszinte. Néha már undorítóan romantikusnak,"cukinak" lehet lenni,de nem kell folyamatosan ,pont olyan jó legyen csak egyszerűen filmezni,sörözni,jókat enni és karaokezni vagy báármit csinálni. Hogy kelljen misztikus,elérhetetlen,szenvedélyes nőt játszani,egyszerű,normális,hétköznapi lánynak lehessen lenni és szeretni:) Nem azért írtam ki,hogy ismerkedjek,hanem csak érdekel,hogy vannak e olyanok,akik nem rózsaszín tündéreket keresnek.

2014. jan. 9. 17:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hát a egy ilyen lányt megismernék az tuti nem engedném el :O :)))) minden erőmmel meg akarnám szerezni..:P sörözni filmezni pl huuu :D, hát meg adhatja az ember önmagát az a jó kapcsolat :) 21 F
2014. jan. 9. 17:42
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem rossz, nem rossz, de a karaokéhoz baromi sokáig kellene együtt söröznünk :D
2014. jan. 9. 17:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Imponáló. De azért főzni megtanulhatsz!
2014. jan. 9. 17:48
 4/15 anonim ***** válasza:
írj. Most. :D
2014. jan. 9. 17:49
 5/15 anonim ***** válasza:
ez jó :D
2014. jan. 9. 17:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Ez a "misztikus, elérhetetlen, titokzatos" nőszemély pedig kell a görcsnek. Mire jó az egy kapcsolatban, hogy csak sejtésem van róla mire gondol a másik. Többször láttam már itt, hogy írják, hogy vadászösztönökről dumálnak. Hogy az is milyen röhejes. Mi az, hogy vadászösztön? Emberek vagyunk baze, nem tigrisek meg oroszlánok! Maximum fajfenntartási ösztönnek lehetne hívni, de aki még mindig ősembernek képzeli magát több ezer év után is azt csak sajnálni tudom...
2014. jan. 9. 17:50
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerelmes lettem..:)
2014. jan. 9. 17:51
 8/15 anonim ***** válasza:

"Is this the real life , or is this just fantasy" :D

Összejönnék e egy ilyen lánnyal? Akár 1000x is , főleg mert elég jól klappolnak ezek a dolgok a személyiségemhez

2014. jan. 9. 17:53
 9/15 anonim ***** válasza:
első vagyok ja és nem kell főznöd tudni mert szakács vagyok :DDD
2014. jan. 9. 17:54
 10/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaaszokat,meg vagyok nyugodva:D én se értem soha,fiúk mondják,ezt a futkosásos dolgot,hogy az a jó,ha kihívást jelent a lány,de bakker,ha kihívást keresel menj el kisdoktori vizsgát lerakni,ne a kapcsolatban keresd:D
2014. jan. 9. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!